MEWA_06_industriearbeiter_gruppe_009_mod.tif

A MEWA és az ipar

Minden igényt kielégítő üzemi textíliák

Az ipar partnere – MEWA textilmenedzsment

  • Valamennyi iparágra hangolva

    Valamennyi termékünket a legkülönbözőbb igényeknek megfelelően fejlesztjük, így az Ön követelményeinek is megfelelnek.

  • Mikrovállalkozások számára is

    A MEWA rendszer mindenkinek megéri, a mikrovállalkozásoktól kezdve egészen a nagy gyártóüzemekig

  • Pontos és megbízható

    Ezt a saját járműparkunkkal és szakképzett szervizes járművezetőinkkel biztosítjuk.

Autó-, gépgyártás vagy fémipar – minden iparágban a legkülönbözőbb foglalkozások egyedi igényeinek és speciális követelményeinek megfelelően. Annak érdekében, hogy a termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan a legmodernebb szinten tarthassuk, szorosan együttműködünk az egyes szövetségekkel és megfigyelőink folyamatosan szemmel tartják a piacokat. De a legfontosabb számunkra az ügyfeleinkkel folytatott intenzív eszmecsere, mert az ő speciális kívánságaik, impulzusaik és ötleteik nagy segítséget nyújtanak számunkra abban, hogy a termékeinket folyamatosan fejleszteni tudjuk.

Az ipar területén a legfontosabb a gépek és berendezések professzionális tisztasága és a higiéniai szempontból kifogástalan munkafeltételek.

A bérlés előnyei éppen ebben mutatkoznak meg. Hiszen szolgáltatási rendszerünkben az üzemi textíliákra vonatkozó ajánlatunk garantálja Önnek, hogy a tisztaságra és a higiéniára nem lesz gondja. Pontosan és megbízhatóan, zökkenőmentesen és rentábilisan látjuk el Önöket tisztítókendőkkel, alkatrésztisztítókkal és olajfelfogó szőnyegekkel. A teljes körű szolgáltatásunkhoz tartozik a kiszállítás, az elszállítás, az ápolás, a javítás és a csere is.

A kiegészítő termékeket, mint például a biztonsági lábbeliket, a kesztyűket, a védőszemüvegeket és a műszaki tartozékokat ügyfelünkként kedvező áron vásárolhatja meg közvetlenül a MEWA WORLD WIDE WORK-ön keresztül.

Megfelelő megoldások minden iparágnak

Putztücher

Először tesztelje, majd bérelje - MEWA tisztítókendő szervizteszt

Nem csupán a törlőkendőnk, a szolgáltatásunk is a legjobb a világon. Nem hisz nekünk? Akkor próbálja ki törlőkendő-szolgáltatásunkat egy teszt keretében. Felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy akár 2 hónapig tesztelje szolgáltatásunkat.