A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

MEWA az autóipar számára MEWA az autóipar számára

Professzionális szolgáltatás a textilmenedzsment teljes területén Professzionális szolgáltatás a textilmenedzsment teljes területén

Arbeitskleidung

MEWA az autóipar számára MEWA az autóipar számára

Professzionális szolgáltatás a textilmenedzsment teljes területén Professzionális szolgáltatás a textilmenedzsment teljes területén

Tiszta megoldások az Ön vállalata számára – MEWA az autóipar számára

 • Bérelhető üzemi textíliák

  MI gondoskodunk a tisztaságról – praktikusan bérelhető tisztítókendőkkel, olajfelfogó szőnyegekkel, valamint további üzemi textíliákkal.

 • Személyes ügyfélszolgálat

  Természetesen szolgáltatásunk része a személyes ügyfélszolgálat, valamint az Ön régiójában jelen lévő kompetens szervizes járművezető is.

 • Teljes költségellenőrzés

  Amennyiben tisztítókendőit, olajfelfogó szőnyegeit vagy alkatrésztisztítóit a MEWA-tól bérli, akkor biztos lehet abban, hogy minden költség átlátható és az elejétől fogva tervezhető.

Legyen szó akár nagy autógyártóról, közepes méretű beszállítóról vagy akár alkatrész beszállítóról – a tisztítókendők, olajfelfogó szőnyegek és más üzemi textíliák teljes körű szolgáltatásával mindig jól jár.Az autóipari vállalatokkal folytatott sok éves együttműködésnek köszönhetően tisztában vagyunk azzal, hogy a zökkenőmentes folyamatlánc milyen magas szintű követelményeket támaszt. A MEWA rendszerében mi gondoskodunk arról, hogy az Ön üzemi textíliát megbízhatóan és pontosan elszállítsuk, kimossuk, ill. megtisztítsuk, ápoljuk és ismét kiszállítsuk Önnek. Kopás vagy sérülés esetén szakszerű javítást vagy cserét végzünk, mert ez is a szolgáltatásunk része.Tegye próbára professzionális szolgáltatásunkat, és bízzon meg termékeink kiváló teljesítőképességében. A MEWATEX géptisztító kendő nem véletlenül a világ legjobb tisztítókendője – senki sem szárnyalta túl a strapabírás, a szívóerő és az élettartam tekintetében. A szivárgás esetén használható praktikus MEWA MULTITEX® felfogó szőnyeg mellett rendkívül hatékony alkatrésztisztítókat is bérelhet tőlünk, és így több ideje juthat a fő üzleti tevékenységére.Ezen kívül közvetlenül is vásárolhat széles választékunkból munkavédelmi árucikkeket is, mint például biztonsági lábbeliket, kesztyűket, védőszemüvegeket és hallásvédőket a MEWA Márkabolt-ön keresztül.


A megfelelő termékek az autóipar számára

A MEWA tisztítókendők szolgáltatási rendszere

 • kreislauf_putztuecher_4_1200x1200.png
  Ellenőrzés és csere
 • kreislauf_putztuecher_3_1200x1200.png
  Mosás és szárítás
 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Összegyűjtés és elszállítás
 • kreislauf_putztuecher_1_1200x1200.png
  Használat és tárolás
 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Kiszállítás
Tudjon meg többet
Putztücher

Először tesztelje, majd bérelje - MEWA tisztítókendő szervizteszt

Nem csupán a törlőkendőnk, a szolgáltatásunk is a legjobb a világon. Nem hisz nekünk? Akkor próbálja ki törlőkendő-szolgáltatásunkat egy teszt keretében. Felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy akár 2 hónapig tesztelje szolgáltatásunkat.