A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

MEWA a gépgyártás számára

Bérelhető üzem – praktikus MEWA rendszerben

Arbeitskleidung

MEWA a gépgyártás számára

Bérelhető üzem – praktikus MEWA rendszerben

A tiszta munkafolyamatok érdekében – MEWA a gépgyártás számára

 • Bérelhető üzemi textíliák

  Megbízható szolgáltatás és tökéletes ápolás – praktikusan bérelhető tisztítókendőkkel, alkatrésztisztítókkal és további üzemi textíliákkal.

 • Személyes ügyfélszolgálat

  Természetesen szolgáltatásunk része a személyes ügyfélszolgálat, valamint az Ön régiójában jelen lévő kompetens szervizes járművezető is.

 • Teljes költségellenőrzés

  Amennyiben üzemi textíliáit a MEWA-tól bérli, akkor biztos lehet abban, hogy minden költség átlátható és az elejétől fogva tervezhető.

A gépgyártásban a legfontosabb a pontosság. Mert ha kifogástalan működésre van szükség, akkor minden alkatrésznek tökéletesen kell egymásba illeszkedni. Ennek része az is, hogy az üzemi textíliák területén is professzionális felszereléssel rendelkezzünk.Tegye próbára a praktikusan bérelhető MEWA üzemi textíliákat. Kiváló szívóképességű tisztítókendők, praktikus alkatrésztisztítók vagy hasznos olajfelfogó szőnyegek – a teljes körű szolgáltatásunk már évtizedek óta bizonyít. A biológiai folyadékokkal működő, rendkívül hatékony alkatrésztisztítók tökéletesen egészítik ki a gépgyártás számára kínált bérleti konstrukciónkat.A szervizes járművezetőnk általi elszállítástól, a tisztításon, ápoláson és javításon keresztül az Ön üzemébe történő kiszállításig minden folyamatot optimálisan hangoltunk össze a textíliákkal kapcsolatos szolgáltatásunkban. Így Önnek erre nincs gondja, és teljes mértékben a fő üzleti tevékenységére koncentrálhat.A MEWA tisztítókendők szolgáltatási rendszere

 • Ellenőrzés és csere
 • Mosás és szárítás
 • Összegyűjtés és elszállítás
 • Használat és tárolás
 • Kiszállítás
Tudjon meg többet

Először tesztelje, majd bérelje - MEWA tisztítókendő szervizteszt

Nem csupán a törlőkendőnk, a szolgáltatásunk is a legjobb a világon. Nem hisz nekünk? Akkor próbálja ki törlőkendő-szolgáltatásunkat egy teszt keretében. Felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy akár 2 hónapig tesztelje szolgáltatásunkat.