A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

A tiszta munkafolyamatok érdekében – MEWA a gépgyártás számára

 • Bérelhető üzemi textíliák

  Megbízható szolgáltatás és tökéletes ápolás – praktikusan bérelhető tisztítókendőkkel, alkatrésztisztítókkal és további üzemi textíliákkal.

 • Személyes ügyfélszolgálat

  Természetesen szolgáltatásunk része a személyes ügyfélszolgálat, valamint az Ön régiójában jelen lévő kompetens szervizes járművezető is.

 • Teljes költségellenőrzés

  Amennyiben üzemi textíliáit a MEWA-tól bérli, akkor biztos lehet abban, hogy minden költség átlátható és az elejétől fogva tervezhető.

A gépgyártásban a legfontosabb a pontosság. Mert ha kifogástalan működésre van szükség, akkor minden alkatrésznek tökéletesen kell egymásba illeszkedni. Ennek része az is, hogy az üzemi textíliák területén is professzionális felszereléssel rendelkezzünk.Tegye próbára a praktikusan bérelhető MEWA üzemi textíliákat. Kiváló szívóképességű tisztítókendők, praktikus alkatrésztisztítók vagy hasznos olajfelfogó szőnyegek – a teljes körű szolgáltatásunk már évtizedek óta bizonyít. A biológiai folyadékokkal működő, rendkívül hatékony alkatrésztisztítók tökéletesen egészítik ki a gépgyártás számára kínált bérleti konstrukciónkat.A szervizes járművezetőnk általi elszállítástól, a tisztításon, ápoláson és javításon keresztül az Ön üzemébe történő kiszállításig minden folyamatot optimálisan hangoltunk össze a textíliákkal kapcsolatos szolgáltatásunkban. Így Önnek erre nincs gondja, és teljes mértékben a fő üzleti tevékenységére koncentrálhat.A megfelelő termékek a gépgyártáshoz

A MEWA tisztítókendők szolgáltatási rendszere

 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Kiszállítás
 • kreislauf_putztuecher_1_1200x1200.png
  Használat és tárolás
 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Összegyűjtés és elszállítás
 • kreislauf_putztuecher_3_1200x1200.png
  Mosás és szárítás
 • kreislauf_putztuecher_4_1200x1200.png
  Ellenőrzés és csere
Tudjon meg többet