MEWA_04_handwerkerin_293_mod.tif

A MEWA és a kézműipar

A megfelelő munkafelszerelés minden kisipari ágazat számára

A kézműipar partnere – MEWA textilmenedzsment

  • Személyesen Önért

    Önhöz is közel vagyunk. Profitáljon Ön is a regionális ügyfélszolgálatunkból, ezáltal a rövid elérési utakból és a gyors, személyes kommunikációból.

  • Teljes költségellenőrzés

    Amennyiben üzemi textíliáit a MEWA-tól bérli, akkor biztos lehet abban, hogy minden költség átlátható és az elejétől fogva tervezhető.

  • Kiváló teljesítmény

    Európában már 1,2 milliárd MEWA tisztítókendő van forgalomban. Ez a szám másodpercenként 5-tel bővül.

Talán nincs is még egy olyan iparág, amely olyan sok különböző ágazatra tagolódik, mint a kézműipar. És mindenki saját profillal és speciális követelményekkel rendelkezik. Mi ismerjük az Ön iparágát – és értjük is. Az ügyfeleinkkel folytatott szoros együttműködésnek köszönhetően mindig tisztában vagyunk azzal, hogy mi tartja mozgásban az iparágat. Az új impulzusok, ötletek és javaslatok közvetlenül valósulnak meg termékeinkben. Legyen szó akár az üzemi textíliákról, akár a munkavédelmi árucikkekről.

A praktikusan bérelhető, szükségleteknek megfelelő megoldásainkkal, amelyek teljes körű szolgáltatást tartalmaznak. Legyen szó akár tisztítókendőkről, alkatrésztisztítókról vagy olajfelfogó szőnyegekről, pontos és megbízható ellátást biztosítunk, zökkenőmentesen és rentábilisan. A teljes körű szolgáltatás tartalmazza a kiszállítást, az elszállítást, az ápolást, a javítást és a cserét is. Összefoglalva: Mi gondoskodunk ezekről, átvállaljuk Öntől ezt a munkát és időt takarítunk meg Önnek, hogy a fő üzleti tevékenységére koncentrálhasson.

A munkához szükséges számos további termék is közvetlenül megvásárolható tőlünk a MEWA WORLD WIDE WORK segítségével: például biztonsági lábbeli, kesztyű, valamint szem-, fej-, hallás- és légzésvédők.

Putztücher

Először tesztelje, majd bérelje - MEWA tisztítókendő szervizteszt

Nem csupán a törlőkendőnk, a szolgáltatásunk is a legjobb a világon. Nem hisz nekünk? Akkor próbálja ki törlőkendő-szolgáltatásunkat egy teszt keretében. Felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy akár 2 hónapig tesztelje szolgáltatásunkat.