A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Schutzkleidung

BÍZZA RÁNK - MEGOLDJUK

A legstrapabíróbb törlőkendő a piacon

Biztos lehet benne, hogy tiszta – a praktikus MEWA teljes körű szolgáltatással

 • Idő és költségek megtakarítása

  Átfogó teljes körű szolgáltatás egy kézből

 • Megbízható ellátás

  Pontos kiszállítás és biztonságos szállítás

 • A környezet és az erőforrások védelme

  Fenntartható, elismert és kitűntetett

A törlőkendőknek csupán egyetlen feladatuk van: a gépek, berendezések és munkaállomások megbízható tisztítása. És hogy Önnek sem az utánpótlás beszerzéséről, sem a törlőkendők ártalmatlanításáról ne kelljen gondoskodni, létrehoztunk egy praktikus megoldást: a törlőkendők bérleti szerződését.A MEWA textilmenedzsment az Ön megbízható partnere, ha a törlőkendők és egyéb üzemi textíliák professzionális bérléséről van szó. És nem csupán ezért: a professzionális bérlés számunkra több, mint egy szolgáltatás. Ez egy nagyon okosan kidolgozott menedzsment és szolgáltatási rendszer, amely minden területen biztonságot ad Önnek és értékes időt takarít.Amit csinálunk, azt jól csináljuk. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre, a fenntarthatóságra és a tanúsított biztonságra. Minden területen és minden termékünk esetében.

A legjobb minőség és tanúsított biztonság

A minőség olyan mérce számunkra, amely minden szolgáltatásunkat meghatároz. Folyamatosan felülvizsgáljuk a folyamatainkat, és mindig arra törekszünk, hogy optimalizálási lehetőségeket keressünk – és hogy azokat meg is találjuk. Ez a magas minőség iránti igény egyrészt a "Világpiaci vezető" és "Az évszázad márkája" kitüntetésekben, másrészt a tanúsíványaink sokaságában mutatkozik meg. Ezek kiváló szolgáltatást, valamint a környezettel és az erőforrásokkal valamint a termékekkel való felelősségteljes bánásmódot garantálnak Önnek, ami minden érvényben lévő előírásnak és szabványnak megfelel.

A mi törlőkendőink a „Minőség – Made in Germany“. Ez azt jelenti, hogy minden kendőt magunk szővünk a saját fonodánkban. Amikor egy törlőkendő bekerül a szervizfolyamatba, akkor minden mosási és szárítási folyamat után többszintes minőségügyi ellenőrzésen esik át. A törlőkendő csak akkor kerül újból kiszállításra, ha kifogástalan. Ellenkező esetben automatikusan újra cseréljük. Ezen kívül a MEWA törlőkendő-rendszer DIN EN ISO 9001 és 14001 szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik.

Szakértő tanácsadás
wmd_landingpage_siegel_neu_weiss_grau.png

A MEWA tisztítókendők szolgáltatási rendszere

 • kreislauf_putztuecher_4_1200x1200.png
  Ellenőrzés és csere
 • kreislauf_putztuecher_3_1200x1200.png
  Mosás és szárítás
 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Összegyűjtés és elszállítás
 • kreislauf_putztuecher_1_1200x1200.png
  Használat és tárolás
 • kreislauf_putztuecher_2_1200x1200.png
  Kiszállítás
Tudjon meg többet