_AB_1287_8_fused_LKW CORR_entzerrt.tif

A MEWA TÁJÉKOZTATÁSA

A COVID-19 vírussal kapcsolatos információk frissítése

Aktuális ügyfélinformációk a COVID-19 vírussal kapcsolatban

 • termékeink mikrobiológiai ártalmatlansága

  Üzemi folyamataink során szigorú higiéniai és munkahelyi biztonsági előírásainknak köszönhetően és kellően temperált, higiéniai tanúsítvánnyal rendelkező mosási folyamatunk (RABC) révén termékeink mosás utáni mikrobiológiai ártalmatlanságára garanciát vállalunk.

 • üzemi higiéniai és védőintézkedések

  Az üzemeinkben tevékenykedő munkatársaink továbbra is az Ön rendelkezésére állnak, természetesen minden szükséges és kiegészítő higiéniai és védőintézkedést megteszünk.

 • elérhetőség

  Belszolgálati munkatársaink továbbra is korlátlanul, a szokásos módon a rendelkezésére állnak.

 • logisztika és kiszállítás

  A jelenlegi helyzet alapján rövid távon is igazodunk a logisztikához annak érdekében, hogy ügyfeleink részére biztosíthassuk a kiszállítást. Szakképzett munkatársaink figyelemmel tudják követni a történéseket, és kapcsolatba tudnak lépni az ügyfelekkel a kiszállítás folyamatos biztosítása céljából, ha a körülmények alapján változás következik be.

 • buy4work webáruház

  Természetesen munkavédelmi cikkeket árusító webáruházunk továbbra is nyitva tart, és továbbra is mindent megteszünk, hogy a szükséges termékekkel ki tudjuk szolgálni Önt, ha ezek a termékek rendelkezésre állnak, és nem állnak hatósági szállítási korlátozás alatt.

Meggyőződésünk, hogy a szükséges előrelátással és Önnel karöltve úrrá leszünk az aktuális, kivételes helyzeten. Köszönjük támogatását, vigyázzon magára!

A koronavírussal (COVID-19) kapcsolatos fejlemények jelenleg bizonytalanságot szülnek és számos nyitott kérdést vetnek fel. Családi vállalkozásként vállalati kultúránk szerves része az egymással való törődés. Mindig ügyfeleink és munkatársaink biztonságát helyezzük előtérbe. Ennélfogva ma szeretnénk tájékoztatni a MEWA cégnél fennálló aktuális helyzetről.

RABC-tanúsítvánnyal rendelkező textilipari szolgáltatóként az élelmiszeripar, a kereskedelem, az egészségügy területén és egyéb rendszerreleváns területeken szállítunk, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy munkatársaink továbbra is tiszta, mikrobiológiailag ártalmatlan ruházathoz juthassanak. Tekintettel arra, hogy az ellátási lánc stabil szereplői vagyunk, amely lánc fenntartásáról ebben a kivételes helyzetben legfőképpen gondoskodnunk kell. 

Tevékenységünk ezért a következőkre irányul:

 1. Ügyfeleink és munkatársaink lehető leghatékonyabb védelme
 2. Ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink megfelelő színvonalának erőnkhöz mért megtartása
 3. Cégünk szerepvállalása a koronavírus terjedésének minél hatékonyabb megfékezése érdekében.

Ezek az intézkedések munkatársaink és ügyfeleink védelmét, valamint a vírusfertőzés terjedési kockázatának minimálisra csökkentését szolgálják. Belső válságstábunk naponta további intézkedések megvalósításán fáradozik azzal a céllal, hogy a dinamikus fejleményekre ne csak reagálhasson, hanem meg is tudja őket előzni.

Ügyfélkapcsolat

Textilipari szolgáltatóként ugyanakkor az ügyfelekkel való napi kapcsolattartás és textíliáik szerviz-gépjárművezető általi kezelése is szerves része szolgáltatásunknak. Kockázatot jelenthet munkatársainkra, ha olyan árukkal vagy személyekkel érintkeznek, amelyeknél/akiknél fertőzés gyanúja áll fenn.

 • Ennélfogva munkatársaink és ügyfeleink védelme érdekében arra szeretnénk kérni Önt, hogy textíliája elhozatala előtt haladéktalanul tájékoztasson minket telefonon, ha üzemében a koronavírus gyanított vagy megerősített esetével szembesül.
 • Ilyenkor az adott árut biztonsági okból elkülönítve szállítjuk és kezeljük, és ügyfélszolgálatunkon keresztül adott esetben további intézkedéseket egyeztetünk Önökkel. Kérjük, ilyen esetben forduljon bizalommal jól ismert MEWA kapcsolattartójához.
COVID-19 Infografik.jpg