A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Interjú Benjamin Kärsttel

  • Pályaváltás

    A MEWA perspektívát biztosít, és annak lehetőségét, hogy a legjobbat hozzam ki magamból.

  • Családias légkör

    Itt az ember áll a középpontban: A MEWA-t emberek alkotják.

  • Tisztesség együttélés

    A MEWA megelőlegezi a bizalmat, valamint támogatja a tisztességes és nyitott együttélést.

„Én a MEWA-nál mindig az egészet láttam: egy egészséges családi vállalat, okos beruházások, előretekintő gondolkodás, komoly perspektívák és lapos hierarchia. Az értékesítés a véremben van, már 15 évesen a türingiai cipőboltunkban dolgoztam és értékesítettem. A kereskedelmi képzés után többek között egy autóipari berendezéseket gyártó cégnél voltam Key account manager.

 

2009 óta vagyok a MEWA nagy ügyfelekkel foglalkozó értékesítési csapatában, és gyorsan észrevettem: A MEWA különleges. A vállalati szervezet lényegesen gyorsabb és racionalizáltabb, mint más vállalatok esetében. Nálunk igazi csapatszellem uralkodik. Ez szokatlan az értékesítésben, mert ott egyébként verseny uralkodik. Nálunk azonban kölcsönösen segítik egymást a kollégák, és rendszeresen találkozunk és telefonálunk egymással a munkán kívül is.

 

Egyrészt intuitív érzékem van az értékesítéshez, másrészt mindig az embert látom a másikban. Számomra a lelki kifinomultság tízszer fontosabb, mint a magas intelligenciahányados. Ha tisztességesen bánunk egymással, az nemcsak a bizalomteli üzleti kapcsolat megteremtéséhez járul hozzá, de elégedetté is tesz.” A MEWA-nál számos dolog szól amellett, hogy itt is maradjak: Mindenekelőtt nagyra értékelem e családi vállalkozás előrelátását, hiszen ez biztonságot és hosszú távú perspektívákat nyújt nekem. Már csak ezért is érdemes motiváltnak lenni.”

Benjamin Kärst, Nagy ügyfelek értékesítési vezető, Dél-Németország, a MEWA-nál