A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

mewa_international_092.JPG

Daniel Krause és Günes Yenen

„A MEWA bízik növendékeiben.”

Interjú Daniel Krausevel és Günes Yenennel

  • Távlatok az utánpótlás részére

    A MEWA a vezető pozíciók 60 százalékát saját utánpótlással tölti be.

  • Nemzetközi karrier

    A MEWA 44 telephelyen, 13 országban kínál karrierlehetőségeket – már Angliában is.

  • A MEWA lehetőségeket teremt.

    Mindenki megkapja a lehetőséget, hogy kibontakoztassa személyes tehetségét, és fejlődjön.

Gyűrjük fel az ingujjakat és vágjunk bele. Aki odateszi magát és teljesítményt mutat, a MEWA-nál gyorsan juthat egyről a kettőre. Erről tesz bizonyságot a vezetői pozícióra betanuló Daniel Krause és Günes Oliver Yenen.Daniel Krause alig két hónapja volt a vállalatnál, amikor lehetőséget kapott arra, hogy Rodgauból a wiesbadeni cégközpontba váltson, és ott az alkatrésztisztító termékszegmensért átvegye a felelősséget. „Hogy ilyen hamar ilyen nagy bizalmat szavaztak meg nekem – ez nagyszerű élmény volt”. Három évvel később Daniel Krause a Weil im schönbuchi kirendeltséghez ment át, hogy egy regionális telephely folyamatait jobban megismerje.Hasonlóan dinamikusan kezdte karrierjét a MEWA-nál Günes Oliver Yenen is. „2013-ban kezdtem közvetlenül Olaszországban az ügyvezetés asszisztenseként. Közel három évig dolgoztam ott különböző remek projekteken, sokat tanultam, továbbfejlődtem.” Ezután egy év Rodgau következett, majd ismét egy nemzetközi ajánlat. „Lehetőséget kaptam arra, hogy angliai piacralépésünket kísérjem. Azonnal éltem az ajánlattal, és 2018. júniusa óta folyamatosan Angliában vagyok – ez egy csodálatos kihívás és óriási lehetőség számomra.”Mi különleges a MEWA-ban mint munkáltatóban?


„Az ember kamatoztathatja személyes tehetségét, és rögtön vállalhat felelősségteli feladatot, mégis önálló marad és képviselheti véleményét. Rögtön a vezetők közelébe kerültem. Ez természetesen hatással van az emberre, és az is érzékelhető, hogy elismerik, megbecsülik az embert – ez teszi a MEWA-t különleges munkáltatóvá”, magyarázza Daniel Krause.


„Azáltal, hogy a MEWA folyamatosan növekszik, bővülnek a lehetőségek is. Állandóan új pozíciók keletkeznek. Nyitottnak, kíváncsinak, de rugalmasnak is kell lenni, akkor a MEWA-nál minden lehetséges kihívás és lehetőség feltárulkozik, amelyeket elfogadhat az ember”, teszi hozzá Günes Oliver Yenen. Másoknak is ajánlanám a MEWA-t, mert mérete ellenére továbbra is egy családi vállalkozás. Sosem érzem azt, hogy magamra hagynának, minden hierarchia-szinthez élő kapcsolatom van, bármikor nyitott fülekre találok.”