A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

01_messemotiv_024_final.jpg

Silvia Mertens és Harald Burghammer

„A MEWA-nál minden nap új kihívások várnak”

Interjú Silvia Mertensszel és Harald Burghammerrel

  • Lehetőségek tárháza más területről váltóknak

    Támogatjuk és segítjük azokat, akik pályafutásuknak új irányt szeretnének adni.

  • vegyes csapatok

    Tapasztalt munkaerők, fiatal tehetségek, különböző kultúrák – mi éljük a változatosságot.

  • Az ember számít

    Továbbképzésekbe és támogató programokba fektetünk be, hiszen nálunk az ember áll a középpontban.

Munkatársak, akiknek sok éve szenvedélyük a vállalat: Silvia Mertens és Harald Burghammer elmagyarázzák, miért járnak továbbra is lelkesen munkába.


„Két-három évet akartam a MEWA-nál tölteni – 29 év lett belőle”, nevet Silvia Mertens. „Hiszen mindig új és új kihívások akadtak, amelyeknek neki tudtam vágni.” A karrierje a 90-es évek elején kezdődött a termékfejlesztés felépítésével. „Egy üres irodába kerültem, két asztal, üres szekrények, egy telefon. Ebből építettem fel egy egész részleget. A MEWA lehetőséget biztosított nekem – én éltem vele.” Hat éve Silvia Mertens új feladatot vállalt. „Változást akartam, a MEWA pedig felkínálta nekem az ‚értékesítési termékmenedzsment’ pozíciót.“


Más területről váltóként a MEWA-hoz

Harald Burghammer is változást akart, amikor 17 évvel ezelőtt a MEWA-hoz váltott. A gépészet területén eltöltött sok év után, egy hegesztőüzem vezetőjeként új irányt keresett. „Biztos és érdekes munkáltatót kerestem, akinél kamatoztathatom addigi tapasztalataimat, mégis valami újba foghatok. Mindezt a MEWA kínálta nekem.” Harald Burghammer külső ügyfélszolgálati munkatársként kezdett, majd munkavédelmi szaktanácsadóvá és trénerré fejlődött tovább. „Feladataim változatosak és érdekesek. Minden nap igazán szívesen megyek dolgozni. Ezt nem mindenki állíthatja magáról.”


Mi különleges a MEWA-ban?

„Érezni, hogy a MEWA egy családi kézben lévő vállalat. Kimagasló az együttműködés, remek csapatok vannak”, mondja Harald Burghammer. „Továbbajánlanám a MEWA-t, hiszen aligha találni olyan vállalatot, amely ilyen sokoldalú és ennyi lehetőséget kínál.”


„A MEWA munkatársainak megadja a lehetőséget, hogy önállóan dolgozzanak és folyamatosan továbbfejlődjenek”, teszi hozzá Silvia Mertens. „Eközben mindig az ember áll a középpontban.”