A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Fotolia_198328568_XL.jpg

Emberek. Értékek. MEWA

Az Ön karrierkezdése a MEWA-nálA

Elegyengetjük az Önnek megfelelő karrierhez vezető utat.

 • Gyakoroljuk az értékeinket

 • Biztonságot és távlatokat kínálunk

 • Lehetőséget adunk

Mindegy, hogy tanuló, diák, tapasztalt vagy szakmát váltó munkavállaló-e Ön – nálunk megtalálja az optimális kiindulópontot. Egyértelmű küldetés ... kellemes munkakörnyezet. Felelősséget vállalunk a vállalatunknál dolgozó emberekért, és lehetőséget kínálunk nekik, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. A felelősségvállalás hét alapértékünk közül az egyik, melyet minden nap aktívan gyakorlunk. Mindenkit örömmel fogadunk a csapatunkban, aki osztozik értékeinkben.A felelősségvállalás hét alapértékünk közül az egyik, melyet minden nap gyakorlunk. Amennyiben szeretne tevékenyen részt venni értékeken alapuló vállalatunk életében, örömmel várjuk!További csatlakozási lehetőségek

 • _DSC6259.tif

  Elkötelezett tapasztalt munkavállalók

  Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, és érdekli egy új feladat a MEWA-nál? Tevékenységi köreink változatosak, és rengeteg lehetőséget kínálnak.


 • _Z__2772.tif

  Szakmát váltó munkavállalók

  Számos oka lehet, ha szakmát váltunk. Bármi is hajtja Önt: a MEWA nyitottan várja az olyan pályázókat, akik más iparágakban szerzett tapasztalatot hoznak magukkal.

 • _Z__2334.tif

  Motivált pályakezdők

  Befejezte a tanulmányait, ill. a képzését, és olyan munkáltatót keres, aki karrierje kezdetén izgalmas perspektívákat kínál Önnek? Akkor a MEWA-nál jó helyen kopogtat.