Websiteheader_Kampagnenmotive_EB_3543x3543px_2020-02-23_HU.jpg

Vállalatunk

MEWA – együttműködő és családias légkör

Szeretnénk, hogy szívesen végezze munkáját, és a MEWA-ra mint Önhöz illő vállalatra tekintsen. Itt olyan munkahelyeket találhat, amelyek elégedettséget, stabilitást és vonzó fejlődési lehetőségeket kínálnak. Együtt sokra vihetjük: A textilmenedzsment területének egyik vezető szolgáltatójaként folyamatos innovációs- és növekedési pályán állunk.

A MEWA lehetőségeket teremt.

Nálunk mindenki megkapja a lehetőséget, hogy teljesítményével aktívan hozzájáruljon vállalatunk közös üzleti sikeréhez. Az embert helyezzük gondolkodásunk és cselekvésünk középpontjába – ez az egyetlen helyes út a tartósan jó kapcsolatok érdekében ügyfeleinkkel, üzleti partnereinkkel és munkatársainkkal.

A MEWA sokszorosan kitüntetett

Vezető szolgáltatóként és munkáltatóként szerzett kiváló hírnevünk rendszeresen nyer kívülről is megerősítést – például olyan díjak által, mint az „Évszázad Márkája” („Marke des Jahrhunderts”) és a „Fenntartósági díj” („Nachhaltigkeitspreis”), kitüntetések által, mint a „Németország legjobb jövőbe mutató állásai” („Deutschlands beste Jobs mit Zukunft”) és az „Európa vezető munkaadói” („Leading Employers”) vagy olyan jelölések által, mint a „HR-kiválósági díj” (HR Excellence Award).

Számunkra azonban a legfontosabb bizonyítéka annak, hogy vonzó munkáltató vagyunk, az, hogy a vállalatunknál eltöltött munkaévek száma átlag feletti – ez mutatja a munkatársak kötődését és a MEWA-val való erőteljes azonosulást.

Természetesen minden ember pályázatát örömmel fogadjuk, nemtől, fajtól, szexuális irányultságtól és vallástól függetlenül.

Fontos számunkra, hogy munkájában értelmet, elégedettséget és megbecsülést találjon. Ennek alapját egy olyan vállalati kultúra alkotja, amely 110 éve növekszik és amelyet tudatosan élünk.
Gabriele Gebauer és Rolf Beisse, a MEWA vállalatcsoport tulajdonosai

Ami bennünk rejlik

 • Zentrale_Wiesbaden_Panora.jpg

  Megélt alapértékek és vezetési alapelvek

  A MEWA-t emberek alkotják

 • _MG_0434_7_fused_var.tif

  Sokrétű társadalmi elköteleződésünk

  A felelősség összeköt

 • _84A8909.jpg

  ... volumene, teljesítménye, sokrétűsége és növekedése által.

  A MEWA bonyomást kelt ...

 • AdobeStock_222907647.jpeg

  A MEWA egy nagy jövővel rendelkező ágazat vezető szolgáltatója

  Munkahelyek távlatokkal

 • 4O9A3535.jpg

  Tapasztalat-beszámolók első kézből

  MEWA-pillanatok

 • Fotolia_121364567_XXL.jpg

  Csapattagokat keresünk – nyújtsa be most a pályázatát!

  Állásajánlatok a MEWA-nál