A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

74879093.jpg

Miért MEWA?

Emberek. Értékek. MEWA.

Közösen a siker útján – Karrier a MEWA-nál

 • Egy sokrétű családi vállalat

  A hosszú időre visszatekintő hagyományunkat tudatosan kapcsoljuk össze az új, a fenntartható és a jövőbe mutató dolgok iránti törekvésünkkel.

 • Kinyilvánított alapértékek

  Családi vállalatként az értékek képezték és képzik a vállalati magatartásunk és tevékenységünk alapját. Minden nap.

 • Lehetőségek biztosítása a személyiségek számára

  A munkatársaink képezik sikerünk alapját. Ezért biztos és vonzó munkahelyeket, valamint átfogó fejlődési lehetőségeket kínálunk.

"Mely vállalatnál juthatok előre? Hol valósíthatom meg magam? Ki ad nekem biztonságot?" Ha Önben ezek a kérdések merülnek fel, akkor erre a következőket mondhatjuk: Üdvözöljük a MEWA-nál!

A MEWA identitását azok az emberek formálják, akik a MEWA-ért dolgoznak: a tapasztalataik, a mindennapi döntésük és az értékeik – immár több mint 100 éve. Nemzetközileg sikeres textil szolgáltatóként büszkék vagyunk a munkatársainkra, akik értékelik, hogy egy modern, ugyanakkor nagy hagyományokkal rendelkező családi vállalatnál dolgoznak, melynek alapját rögzített értékek képezik.

Minden egyes munkatársunk a szaktudásával és a szenvedélyével, a felelősségtudatával és a csapatszellemével járul hozzá vállalatunk sikeréhez. Ezért mi a MEWA-nál nagy hangsúlyt fektetünk az egyének támogatására és a családias közösségre is. Hiszen tudjuk: A munkatársaink motivációjának köszönhető, hogy ilyen kimagasló a munkánk minősége.

Mit várunk Öntől? Személyiséget, tehetséget, tudást és a szenvedélyt, melynek segítségével együtt sokra vagyunk képesek.

A három alappillérünk: Sokszínűség, Felelősségvállalás és jövő

 • _Z__4495.tif

  Felelősség

  Szívesen viseljük a felelősséget – az emberekért és a környezetért is. A MEWA-nál Ön is felelősséget vállal – a saját karrierjéért.

 • |

  Jövő

  Mikor kezdődik a „holnap“? Nálunk már ma. Így számunkra azt jelenti a változás, hogy kitoljuk a lehetőségek határait: Mindenre van lehetőség.

 • Arbeitskleidung

  Sokszínűség

  A különböző személyiségű munkatársaink egy csapatot alkotnak – és mindenkinek megvan a saját története. A sokszínűség viszi felőre a MEWA-t.

 • _DSC6090.tif

  Karrier a MEWA-nál

  A munkatársak mesélnek

 • Fotolia_121364567_XXL.jpg

  Állások, képzések és hallgatói helyek a MEWA Csoportnál

  Aktuális állásajánlatok