A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Fotolia_169882410_XXL.jpg

Emberek. Értékek. MEWA

Az Ön jövője a MEWA-nál

Miért érdesem karrierbe kezdeni nálunk

A vállalatként és munkáltatóként végzett tevékenységünk sikeréhez egyszerű a stratégiánk: nem követjük a trendeket, hanem mi teremtjük azokat! Nem negyedéves beszámolókban gondolkodunk, üzleti továbbfejlődésünk stratégiai iránya hosszú távú és fenntartható. Így elérjük a saját erőből elért folyamatos növekedéssel kapcsolatos célunkat – ez a legjobb módja, hogy a MEWA és munkatársaink jövőjét biztosítsuk. Legyen szó akár biztonságos munkahelyről, akár továbbképzésről vagy dolgozói kedvezményekről – azt szeretnénk, hogy szívesen végezze a munkáját.

Termékeink és szolgáltatásaink kiváló minőségének köszönhetően kiváló hírnévre tettünk szert a piacon. Célunk, hogy munkáltatóként is a legjobbak közé tartozzunk. Szeretnénk, hogy szívesen végezze munkáját, és a MEWA-ra teljes meggyőződésből úgy tekintsen, mint Önhöz illő vállalatra.

Hiszen tudjuk: a MEWA-t dolgozói határozzák meg – a tapasztalataik, a döntéseik és a vállalaton belüli összetartozás.

Biztonságot és távlatokat kínálunk

Tudatában vagyunk annak a sikeres fejlődésnek, amelyen a MEWA az 1908-ban történt megalapítás óta átment – de nem ülünk az annak köszönhető babérjainkon. Sokkal inkább motiváció a számunkra, hogy a sokoldalú terveinket átfogó szakértelemmel, egészséges önbizalommal, kíváncsisággal telve, ugyanakkor megfontoltan és körültekintően megvalósítsuk.

Gondoskodunk róla, hogy Ön mindig a legjobban képzett legyen

Már belépésekor hozzáférést kap belső továbbképzési rendszerünkhöz. Ebben kötelező képzések és szabadon választható szemináriumok széles kínálatát találja. A kínálat a textíliákkal, az értékesítéssel és más szakterületekkel kapcsolatos témáktól, az olyan szempontokon át, mint a tűzvédelem és a munkahelyi biztonság, egészen az időgazdálkodásig terjed.

Az évente megtartott dolgozói értékelések keretében mind az adott állás esetében szükséges képzéseket, mind az egyéni továbbképzési lehetőségeket megbeszéljük. Amennyiben a szükséges képzések nem végezhetők el vállalaton belül, a felettessel egyeztetve természetesen külső továbbképzési lehetőségek is igénybe vehetők.

Verena Götz-Lombardo és Giuseppe Lombardo

Lehetőséget kínálunk a csapattagoknak – helyi és nemzetközi szinten

Bízunk abban, hogy készen áll nagy odaadással, vállalkozói szellemmel és nagyfokú ügyfélközpontúsággal, valamint nagy bátorsággal és magabiztossággal részt venni a MEWA sikertörténetének folytatásában. Ehhez három különböző karrier – szakértői karrier, vezetői karrier, projektkarrier – formájában nyújtunk támogatást. Ezzel a megközelítéssel a kiválóan teljesítő és nagy lehetőségeket rejtő munkatársnak lehetőséget kínálunk arra, hogy rendszerezett módon tervezzék meg szakmai pályafutásukat a MEWA-nál.Ha pedig nemzetközi tevékenységet tervez, a MEWA európai telephelyein is jó lehetőségek kínálkoznak. Amennyiben a német mellett az adott ország nyelvén is jól társalog, közösen felülvizsgáljuk a lehetőségeket, hogy Önt projektek keretében, ill. külföldi tevékenységünk további kiépítése során alkalmazzuk.

Az embert helyezzük a középpontba

Az emberek teszik a MEWA-t azzá, ami: ez a tudat szilárdan vállalatunk génjeibe van kódolva.A MEWA mindent megtesz azért, hogy Ön – bárhol és bárhogyan is dolgozzon – értelmet, elégedettséget és megbecsülést találjon a munkájában. Számunkra a munkatársak nem erőforrások, hanem egyéni képességekkel, tervekkel és igényekkel rendelkező emberek. Különösen a munka és a magánélet közötti egészséges egyensúlyt viseljük a szívünkön. Ehhez az előfeltételeket – amennyiben az üzleti követelmények megengedik – többek között a rugalmas munkaidő és az otthonról történő munkavégzés lehetősége révén teremtjük meg.Szaktudásával és szenvedélyével, képességeivel és csapatszellemével mindenki hozzájárul vállalatunk sikeréhez. Ezzel összefüggésben mindenkinek – a szakemberektől a szakmát váltó munkavállalókon át a pályakezdőkig – lehetőséget adunk, hogy a legjobbat hozza ki magából. Munkatársaink kötelezettségvállalását sokféleképpen értékeljük. Ehhez tartoznak például a következők: nyaralási és karácsonyi bónusz fizetése, vagyonképző juttatások, valamint dolgozói kedvezmények széles kínálata.


Gyakoroljuk az értékeinket

Közös értékrendünk képezi munkavégzési kultúránk alapját: személyiség, gazdaságosság, környezet, minőség, képzettség, felelősségvállalás és beruházás. És, hogy miben különbözünk másoktól? Aktívan és következetesen gyakoroljuk az értékeinket. Csak, ha azonos értékeket vall a munkáltató és a munkaadó, jöhet létre tartós bizalom és hűség.Vállalati kultúránk elveihez az is hozzátartozik, hogy vállalatként is nyitottak legyünk: Munkatársaink személyes életmódjának és tapasztalatainak széles skáláját a vállalaton belüli együttműködés nagyfokú gazdagításának tekintjük. Ezt a sokféleséget tiszteletteljesen és nyitottan kezeljük.


Alapértékek

Számos díjjal rendelkezünk

Vezető szolgáltatóként és munkáltatóként szerzett kiváló hírnevünket illetően rendszeresen kapunk megerősítést kívülről – akár díjak, pl. az „Évszázad márkája” („Marke des Jahrhunderts”) és a „Fenntartósági díj” („Nachhaltigkeitspreis”), akár kitüntetések, pl. a „Németország legjobb jövőbeli kilátásokat biztosító állásai” („Deutschlands beste Jobs mit Zukunft”) és az „Európa vezető munkaadói” („Leading Employers Europe”) vagy jelölések, pl. a „HR-kiválósági díj” (HR Excellence Award) formájában.Számunkra azonban a legfontosabb bizonyítéka annak, hogy munkáltatóként vonzóak vagyunk, az, hogy átlagfeletti annak az időnek a hosszúsága, melyet munkatársaink a vállalatnál eltöltenek – ez a munkatársak közötti kötödést és a MEWA-val való erőteljes azonosulást mutatja.


Kitüntetések és díjak

Megkönnyítjük a kezdeteket az Ön számára

Idegesség és feszültség, sok ismeretlen arc, először tájékozódni kell, majd mindenekelőtt: kérdés kérdés hátán. Mindent megteszünk azért, hogy lehetőleg kényelmes legyen Önnek a MEWA-nál való karrierkezdés. A szerződés aláírásától a munkahelyén való megérkezésen át egészen a vállalatunkban tett első lépésekig elkísérjük Önt.Az első munkanapon fogadjuk Önt, bemutatjuk a csapatnak, és megismertetjük a munkahelyével. Egyértelműen strukturált betanítás keretében minden információt és útmutató megkap, melyre a tevékenysége megkezdéséhez szüksége van.Az állástól és a telephelytől függően további lépések következnek, mint pl. az üzemlátogatások, az összes releváns szervezeti és személyi csatlakozási pont megismerése, valamint a műszaki infrastruktúrával kapcsolatos oktatás.