A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Arbeitskleidung

Emberek. Értékek. MEWA.

Sokszínűség a MEWA-nál

Nálunk a sokszínűség a valóság

  • A sokszínűség megélése

    Nagyra becsüljük a kultúrák különbözőségét.

  • Munkavégzés nemzetközi környezetben

    Mi ott vagyunk, ahol az ügyfeleink.

  • A sokféleség kezelése

    A legkülönbözőbb igényekre is tudunk reagálni.

A nálunk dolgozó különböző személyiségű emberek egy csapatot alkotnak – és mindenkinek megvan a saját története. A sokszínűség viszi előre a MEWA-t.

Európában 44 telephelyen vagyunk jelen. Ennek köszönhetően folyamatos az eszmecsere a kollégáink között. Ennek során minden munkatársat külön egyéniségként kezelünk. Számunkra nem fontos a biológiai nem, az életkor, a vallás, a kulturális hovatartozás vagy a fogyatékosság – nekünk az ember számít, valamint a karaktere és a képessége. A MEWA Magyarországon lehetőségeket kínál és nagyra becsüli a tisztességet: Egymást tisztelve és nagyra értékelve működünk együtt a mindennapok során.

Ez a hozzáállás sokszínűséghez vezet, és erre nekünk szükségünk van. A MEWA egy nagyon sokrétű vállalat: A különböző telephelyeinken nagyon különböző szakmai csoportok találkoznak. Minden szakmában más és más tehetségre van szükség, és minden kihívásra a megfelelő szakember szükséges. Olyan megoldásokra van szükségünk, amelyek segítségével fejlődhetünk, és olyan emberekre, akik önállóan gondolkodnak és közösen cselekednek.