MEWA törlőkendők MEWA törlőkendők

Törlőkendők, tisztítókendők vagy törlőrongyok? Törlőkendők, tisztítókendők vagy törlőrongyok?

Putztuchsystem - MEWATEX

MEWA törlőkendők MEWA törlőkendők

Törlőkendők, tisztítókendők vagy törlőrongyok? Törlőkendők, tisztítókendők vagy törlőrongyok?

Válassza a megbízható tisztaságot - MEWA tisztítókendők

A munkahely legyen tiszta – bármilyen területen is dolgozik, a gépeket, a szerszámokat és a munkaasztalokat Ön tisztán szeretné látni – mi a legtisztább megoldással várjuk Önt: Egyszerűen bérelhető MEWA tisztítókendők. A különböző követelményeknek megfelelően négy különböző minőséget biztosítunk az Ön számára, de ezen kívül biztosítjuk ezek rendszeres elszállítását, mosását és visszaszállítását is. Így, az Ön számára mindig biztosított egy tiszta törlőkendő. Jól hangzik, nem? Persze, bármikor előfordulhat, hogy a géptisztító kendők elhasználódnak. A teljes körű szolgáltatásaink keretében ezeket automatikusan újakra cseréljük.

A törlőkendők területén bízzon a piacvezető cégünkben. Bízzon a MEWA cégben. Mitől különlegesek az újrahasználható törlőkendőink? Kimagasló a szívóképességük, strapabíróak és megtartják a formájukat.

Különböző felhasználók naponta 2,5 milliónál is több törlőkendőt használnak fel. És ezek száma naponta gyarapodik, mivel egyre több ügyfél váltja fel az egyszer használatos tisztítókendőket újrahasználható tisztítókendőkre. A környezetvédelem – és a csökkent kiadások miatt.

Kérje ki a mi tanácsunkat. Mi szívesen teszünk Önnek egy ajánlatot.

Putztücher

Először tesztelje, majd bérelje - MEWA tisztítókendő szervizteszt

Nem csupán a törlőkendőnk, a szolgáltatásunk is a legjobb a világon. Nem hisz nekünk? Akkor próbálja ki törlőkendő-szolgáltatásunkat egy teszt keretében. Felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy akár 2 hónapig tesztelje szolgáltatásunkat.