|

MEWA kapcsolattartó

Személyes tanácsadás a MEWA szolgáltatási rendszerével kapcsolatban

Személyesen állunk rendelkezésére

  • Ügyfeleknek

  • Érdeklődőknek

  • Jelentkezőknek

  • Újságíróknak

MEWA ügyfelek számára

Amennyiben bármilyen kérdése van a szolgáltatásunkkal, a szerződéssel kapcsolatban vagy bármely más témakörben, akkor szívesen állunk a rendelkezésére a díjmentesen hívható +36 23 457 287 szerviz telefonszámunkon hétfőtől péntekig 07:30 és 17:00 óra között. Természetesen közvetlenül az Önt kiszolgáló kirendeltségünkhöz, ill. az Önt kiszolgáló személyes csapathoz is fordulhat. Ezek az információk megtalálhatók a szerződéses dokumentációban vagy látogasson el telephelyeink oldalára.

A myMEWA.com ügyfélportálon éjjel-nappal minden fontos információt megtalálhat a MEWA szolgáltatásaival kapcsolatban.

Érdeklődőknek

Érdeklődik a szolgáltatásaink iránt és tanácsadást szeretne kapni? Szívesen állunk a rendelkezésére a díjmentesen hívható +36 23 457 287 szerviz telefonszámunkon hétfőtől péntekig 07:30 és 17:00 óra között.

Jelentkezőknek

Érdeklik Önt a MEWA munkalehetőségei? A Karrier pontban további információkat találhat a kapcsolattartókról és elérhetőségeikről.

Újságíróknak

Kérjük, hogy az újságírók és szakmai kiadók a sajtórészlegünkhöz forduljanak a naray@livepr.hu címen vagy a 0036 1 225 7836 hívószámon. További információk a Sajtószoba pontban találhatók.

Putztücher

Először tesztelje, majd bérelje - MEWA tisztítókendő szervizteszt

Nem csupán a törlőkendőnk, a szolgáltatásunk is a legjobb a világon. Nem hisz nekünk? Akkor próbálja ki törlőkendő-szolgáltatásunkat egy teszt keretében. Felkínáljuk Önnek a lehetőséget, hogy akár 2 hónapig tesztelje szolgáltatásunkat.