MEWA: folyamatos növekedés

Optimizmusra adnak okot üzleti számaink

A MEWA 2016-ban sikeres üzleti évet zárt. Több dolgozóval több ügyfelet szolgáltunk ki, új piacokra léptünk be és növeltük forgalmunkat. Többek közt Saarlouisban, Rómában és Weil im Schönbuchban fektettünk be üzemeink bővítésébe és újak építésébe. Ezen kívül Portugáliában és Romániában új piacokra léptünk be.

Vállalatunk aktuális fejlődése:

• Több ügyfél: ügyfeleink száma négy százalékkal 174.000-ről több mint 180.000-re nőtt.
  • Több dolgozó: alkalmazotti létszámunk a 2015-ös 4.900-ról 2016-ban 5.200-ra nőtt. Ez hat százalékos bővülést jelent.
  • Nagyobb forgalom: forgalmunk négy százalékkal 612 millió euróról 638 millió euróra nőtt.
  • Nőtt azoknak az országoknak a száma, ahol jelen vagyunk: Románia és Portugália belépésével ma már 23 országban szolgáljuk ki ügyfeleinket.
  • Több és nagyobb üzem: új üzem Saarlouisban (2016), új átrakóhely Rómában (2017), 2017-ben kezdődik új üzemünk építése Weil im Schönbuchban.

Üzleti mutatószámaink pozitív fejlődése megerősíti vállalati stratégiánk helyességét, s megszilárdítja azt a pozíciónkat, amelyet Európa egyik vezető textilszolgáltatójaként betöltünk.