A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Használjuk fel újra – a környezettudatosság jegyében!

Köszöntjük az újrahasznosítási világnapot, amelynek alapeszméjét a MEWA-nál nap mint nap meg is valósítjuk! Szolgáltatásunk központi gondolata eleve a környezetvédelmi elvek gyakorlatba történő átültetéséről szól. Ám ezen túlmenően törlőkendőink és a szállításukra kifejlesztett csomagolórendszer lényege is a hosszú távú használatra és az újrahasznosításra épül.

Törlőkendőink újrahasznosított alapanyagból készülnek

Akár ötvenszer is fel lehet használni újra és újra kimosott tisztítókendőinket. A fenntarthatóság már a szövéskor elkezdődik: a MEWATEX kendők gyártása során vetülékszálként újrahasznosított fonalakat használunk. 2016-ban a fonalak ötven százaléka újrahasznosított anyagból készült.
Nem dobjuk ki a szövés közben keletkező pamutbolyhokat sem. Összegyűjtve szigetelőanyag lesz belőlük, amelyet például a gépjárműgyártásban alkalmaznak. Csak olyan pamutfonalakkal dolgozunk, amelyeket újrapapírból készült pamutorsókra csavartak fel.

Biztonságos csomagolás? Igen! Eldobható csomagolás? Nem!

Tisztítókendőink biztonságos tárolására és szállítására fejlesztettük ki a MEWA SaCon® biztonsági tárolóedényeket. Ezek élettartama akár nyolc évet is elérhet, amivel jelentős mértékben hozzájárulunk a természeti erőforrásokkal történő takarékoskodáshoz.

További információk a MEWA környezettudatosságáról:
https://www.mewa.hu/vallalat/fenntarthatosag/a-koernyezettel-szembeni-felelossegvallalas/


Elérhetőség

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest