Díjat kaptunk: a MEWA Business Superbrands lett Magyarországon

A textil-menedzsment ágazatban a MEWA márkanév tíz év magyarországi tevékenység után már fogalom. Ezt ismerték el a közelmúltban azzal, hogy a vállalat elnyerte a Business Superbrands 2018 védjegyet.

Szakmai zsűri és ágazati szakértők elismerése

Ügyfélközpontúság, fenntarthatóság, társadalmi felelősségvállalás, magas színvonalú szolgáltatások – ezek a MEWA legfontosabb alapelvei. Folyamatos megvalósulásukat immár a Business Superbrands díj is alátámasztja, amelynek oklevelét László Géza, a Superbrands magyarországi igazgatója a közelmúltban nyújtotta át a cég székhelyén Horváth Lászlónak, a MEWA Textil-Service Kft. ügyvezető igazgatójának.

A döntést megalapozott kiválasztási eljárás előzte meg, amelynek során szakértők választották ki a MEWA-t, ugyanis a védjegy elnyerésére nem lehet pályázni. Az előzetes szűrésen megfelelt cégek közül egy 45 fős marketing- és üzleti szakértőből álló zsűri választja ki azokat a márkákat, amelyek az adott évben megkapják a Business Superbrands elismerést.

Különböző üzleti mutatószámok, továbbá jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembe vételével először egy mintegy 4.000 márkát tartalmazó listát hoztak létre. Ebből pénzügyi és szakmai szempontok alapján keletkezett az a szűkített vállalati kör, amelyet a Business Superbrands 45 tagú bizottsága értékelt. Az ő döntésük alapján született meg a Business Superbrands 2018. évi díjazottjainak listája.

Elérhetőség