Focus: MEWA-munkahelyek a legjobbak között

Melyek a legbiztosabb munkahelyek? A német Focus magazin „A legjobb munkahelyek” című kutatása alapján a MEWA Németországban ismét dobogós helyen végzett iparágában.

Számos tényező játszik közre egy munkahely kiválasztásában. A legtöbb álláskereső számára a biztonság a legfontosabb hívószó. De melyek azok a vállalatok, amelyek a stabil jövővel kecsegtető állások között is a legbiztosabbakat nyújtják? A kérdés megválaszolására a Focus magazin kutatást indított.

Ennek során olyan német vállalatokat kérdeztek meg, amelyek legalább 400 embert foglalkoztatnak és az elmúlt öt évben dolgozói létszámuk, árbevételük és nyereségük pozitív fejlődést mutatott fel. Ezek a kritériumok mintegy 4.000 németországi vállalatra illettek, amelyek közül 105 különböző területről végül 751 céget díjaztak.

A textilbérbeadási ágazatban a MEWA a legjobbak közé került – és már 2017-ben is a teszt győztesei közé tartoztunk!

Örülünk az elismerésnek, mert igazolja erőfeszítéseinket. Kiváló munkaadó szeretnénk lenni, és a munkahelyek biztonsága az álláskeresők számára az egyik legfontosabb tényező.

Elérhetőség