Megérkezett a MEWA új, 2018/19 évi munkavédelmi márkakatalógusa!

A munkahelyi biztonság a személyes munkavédelmi cikkek helyes kiválasztásával kezdődik. A MEWA új márkakatalógusa problémamentes választásra és rendelésre nyújt kiváló lehetőséget. A választék hatalmas, több mint 1.300 terméket tartalmaz átláthatóan csoportosítva, ami megkönnyíti a keresett cikkek kiválasztását. A katalógus öt fejezetre oszlik: munkavédelmi lábbelik; munkavédelmi kesztyűk; ruházat; bőrvédelem és -higiénia; légzés-, szem-, hallás- és fejvédők. Így mindenki gyorsan megtalálja az iparágának és munkakörének legmegfelelőbb cikkeket

A munkavédelmi cipők például márka, biztonsági osztály és árak alapján vannak csoportosítva. A kínálatból kiemelkedik az ELTEN cég WellMaxx nevű, innovatív technológiája, amely fokozza a bakancsok kényelmét: a talpba beépített köztes csillapító réteg ugyanis jelentősen javítja a lépéskomfortérzést.

Ez persze csak egy példa a rendkívül sokrétű termékválasztékból, amelyet érdemes alaposan átböngészni. Ügyfeleink számára ez a széles kínálat nagyszerűen egészíti ki a MEWA üzemi textíliák és munkaruházat terén nyújtott teljes körű szolgáltatásait.