2018_MEWA_Vorstand (3).jpg

Hans Peter Weidling csatlakozott a vezetéshez

Kibővült a MEWA csoport igazgatósága

Hans Peter Weidling csatlakozott a vezetéshez

Július 2-án tovább erősödött a MEWA csoport igazgatósága: Hans Peter Weidlinget az „ügyfélszolgáltatás és disztribúció“ elnevezésű üzleti területért felelős igazgatósági taggá nevezték ki.

A szakember belépésével kibővült a MEWA igazgatósága, amelynek eddigi tagjai: Bernhard Niklewitz (vállalatirányítás és szolgáltatások), Michael Kümpfel (marketing és értékesítés), valamint Ulrich Schmidt (termelés és logisztika).

Hans Peter Weidling közgazdaságtant tanult, az elmúlt húsz évben Münchenben élt és dolgozott. Hosszú évek tapasztalatával rendelkezik ügyfélmenedzsment-alkalmazások fejlesztése és implementációja, valamint a szállítási láncok optimalizálásának területén. A németországi Baden-Württemberg tartományban született szakember vezetői feladatokat látott el a BayWa AG-nál, majd tanácsadóként tevékenykedett, többek közt a BMW AG számára Aftersales területen. A 46 éves menedzser szabadidejében szenvedélyesen sportol, például teniszezik.

Hans Peter Weidling örül új igazgatósági munkájának a MEWA-nál. „Lelkesítő az a pozitív vállalati kultúra, amelyet a MEWA-nál mindenütt tapasztalok. Az izgalmas igazgatósági pozíció mellett ez volt az egyik oka annak, hogy igent mondtam, és vállaltam a feladatot“.