Schutzkleidung

A MEWA az „Év Gyára” verseny partnere

A MEWA „Az Év Gyára” verseny egyik kiemelt támogatója Magyarországon. A megmérettetést a GyártásTrend szakmai folyóirat írja ki évente. Olyan vállalatok indulhatnak rajta, amelyek gyártással foglalkoznak, és valamelyik kategóriában különleges teljesítménnyel rukkoltak elő.

„A MEWA a textilmenedzsment területén piacvezető cég, és Magyarországon a legtöbb partnerünk a gyártás területén tevékenykedik. Ezért is nagy megtiszteltetés, hogy a GyártásTrend szakmai magazin kiadójával együttműködve támogathatjuk ezt a versenyt” – mondta Horváth László, a MEWA magyarországi ügyvezetője, aki részt vesz a verseny szakmai zsűrijének munkájában is.

„Az Év Gyára” versenyt (https://evgyara.hu) a következő kategóriákban hirdették meg:

• Legjobb menedzsmentfolyamatok

• Leginnovatívabb gyártó

• Legjobb termelő

• Legeredményesebb gyártástámogató

• Vevői elégedettség

• Dolgozói elégedettség

• Beszállítói kapcsolatok

• CYEB – Energiahatékonyág

• Ipar 4.0

Az első értékelés után egy szakértői csapat a vállalatokhoz látogatva helyszíni validációt végez. A végső döntést egy gyakorló menedzserekből, tudósokból és a gazdasági minisztérium vezető képviselőiből álló zsűri hozza meg. A győzteseket 2019 tavaszán díjátadó gálán köszöntik majd.