_Z__4279.tif

A MEWA gépkocsivezetői felkészültek a télre

Kiemelten fontos a biztonságos közlekedés

A MEWA gépkocsivezetői felkészültek a télre

A MEWA gépkocsivezetői egész évben gondoskodnak arról, hogy a törlőkendők és olajfelfogó szőnyegek pontosan és kiszámítható módon érkezzenek meg az ügyfelekhez – bármilyen is legyen az időjárás. Ezért a tél kezdetén mindig szervezünk számukra vezetésbiztonsági tréningeket, ahol felkészülhetnek a zord időjárásra, a havas-jeges útviszonyokra.

Az igényeikre szabott tréningen a sofőrök fejleszthetik vezetési képességeiket, megtanulhatják, hogy a veszélyhelyzeteket előre látva hogyan kerülhetik el a baleseteket. Például sok baleset következik be tolatás közben – a sötétség, az oldalszél, a korlátozott látásviszonyok és a szűk bejáratok komoly kihívás elé állíthatják gépjárművezetőinket.

A vezetési tréningeken kicsi, közepes és nagy járműeinkkel egyaránt részt lehet venni. Nagyon fontos, hogy mindenki a saját gépkocsijával gyakoroljon. Így ismerik meg autóik viselkedését például fékezés közben egy kanyarban vagy más szélsőséges helyzetekben. Így biztosítjuk, hogy a MEWA szállítmánya mindig pontosan és biztonságosan jusson el – Önökhöz!