A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Businessbrands2.jpg

A Superbrands az erős márkákat állítja reflektorfénybe

Harmadszor is Business Superbrands lett a MEWA Ausztriában

Harmadszor is Business Superbrands lett a MEWA Ausztriában

A MEWA osztrák vállalata nemrégiben harmadszor nyerte el a Business Superbrands elismerést. A nemzetközi kiválósági díj szakmai zsűrije már 2017-ben és 2018-ban is úgy vélte, hogy a MEWA teljesítményét mind ügyfelei, mind partnerei magasra értékelik az alpesi országban, és a márka egyet jelent a kiváló minőséggel.

A díjat Stefan Janzen, a MEWA Ausztria műszaki igazgatója, Ernst Koschtomei értékesítési vezető és Bernd Feketeföldi gazdasági igazgató közösen vették át. „Az elismerés igazolja a MEWA márka töretlen fejlődését és sikerét” – hangsúlyozta Feketeföldi. „Örömmel tölt el minket, hogy a legmagasabb szinten tudunk szolgáltatni, és ezt a külvilág is elismeri.”

A Superbrands az erős márkákat állítja reflektorfénybe

A Superbrands programot brit marketing- és kommunikációs szakérők indították útjára mintegy húsz évvel ezelőtt. A rendszernek két célja van: egyrészt reflektorfénybe állítja az erős márkákat, másrészt lehetővé teszi, hogy azok sikereiből a további piaci szereplők is tanuljanak. A Superbrands elismerést időközben már 90 ország legkiválóbb vállalatai kaphatják meg. A márkákat szakmai zsűri választja ki, az elismerésre pályázni nem lehet.

Kapcsolat

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest