A MEWA másodszor is támogatja az „Év Gyára” versenyt

A MEWA „Az Év Gyára” verseny „Vevői elégedettség” kategóriájának kiemelt támogatója. A megmérettetést a GyártásTrend szakmai folyóirat írja ki évente. Olyan vállalatok indulhatnak rajta, amelyek gyártással foglalkoznak, és valamelyik kategóriában különleges teljesítménnyel rukkoltak elő.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy ismét kiemelt partnerei lehetünk ennek a rangos szakmai versenynek. A tavalyi év tapasztalatai alapján bátran mondhatom, hogy kiváló cégek fajsúlyos pályázatai jelennek meg a versenyen, és a helyszíni bejárások során nagyszerű szakemberekkel találkozhattunk” – emelte ki Horváth László, a MEWA magyarországi ügyvezetője, aki részt vesz a verseny szakmai zsűrijének munkájában is.

„Az Év Gyára” versenyt (https://evgyara.hu) a következő kategóriákban hirdették meg:

• Legjobb menedzsmentfolyamatok

• Leginnovatívabb gyártó

• Legjobb termelő

• Legeredményesebb gyártástámogató

• Vevői elégedettség

• Dolgozói elégedettség

• Beszállítói kapcsolatok

• Energiahatékonyág

• Ipar 4.0

Az első értékelés után egy szakértői csapat a vállalatokhoz látogatva helyszíni validációt végez. A végső döntést egy gyakorló menedzserekből és gazdasági kutatókból álló zsűri hozza meg. A győzteseket 2020 tavaszán díjátadó gálán köszöntik majd.

Elérhetőség