Putztuchsystem

Ősszel is érdemes megújulni

Október első napjai elhozták a hűvösebb őszi időt, ám az évszaknak vannak előnyei is. Könnyebb a munkára koncentrálni, és lehetőségünk van arra, hogy új lendülettel szerezzünk magunknak előnyöket a piacon. Például a MEWA szolgáltatásaival.

Ezek legjobban a „Textilsharing” címszóval foglalhatók össze, amely teljeskörű szolgáltatással egybekötött minőségi textíliák bérlését fedi le. A vásárlás idejét múlta, ha trendik akarunk lenni és óvni akarjuk környezeti erőforrásainkat, akkor érdemes megosztás alapú gazdaságban („sharing economy”) gondolkodni.

A MEWA ipari törlőkendőrendszere jó példa ennek működésére: a frissen mosott, nagy nedvszívó képességű törlőkendők folyamatosan rendelkezésre állnak az üzemben, így a dolgozók számára biztosítják azt a megnyugtató érzést, hogy a gépek mindig könnyen tisztíthatók. Ha a törlőkendő már nem képes több nedvességet felvenni, egy biztonsági tárolóedénybe (SaCon) kerül. A MEWA ezeket a kendőket elszállítja, kimossa, és tisztán visszaviszi az üzemekbe. Az egységes, nagy nedvszívóképességű törlőkendők, a modern SaCon biztonsági konténerek és a környezetbarát, trendi szolgáltatási rendszer motiválja a dolgozókat és bejön az ügyfeleknek is. Előnyei kézenfekvőek: költségei pontosan tervezhetők, munkaidőt takaríthatunk meg vele, nő a teljesítmény és javul a minőség.

Érdekli, hogy a vásárlás helyett inkább béreljen? A MEWA-tól a törlőkendők mellett olajfogó és belépő szőnyegek valamint mosóasztalok is bérelhetők teljes körű szolgáltatás keretében.

Elérhetőség