AndreasHenn-105-DSA05718-m.jpg

Példaértékű termékek

A MEWA 2019-ben is az évszázad márkája

A-tól Z-ig, az Abtei természetgyógyászati termékektől a repülésből ismert Zeppelinig több mint 200 sikeres német márkát tartalmaz a Zeit Verlag kiadó ismételten megjelent „Német normák – az évszázad márkái 2019” című gyűjteménye, amelyben a MEWA Textil-Management is helyet kapott.

A MEWA sorozatban negyedszer nyerte el az elismerést.

Nagyon örülünk, hogy vállalatunk sorozatban immár negyedik alkalommal nyerte el az „Évszázad márkája” védjegyet. Ezt az elismerést azok a márkák kaphatják meg, amelyek saját ágazatukban példaértékűek. A MEWA hagyományos értékeivel és azzal az innovációs erővel győzte meg az ítészeket, amelyek révén a márka a textilmenedzsment ágazatban nemzetközi szinten minőségi téren a legjobbnak bizonyult.

A védjeggyel együtt bekerültünk „Az évszázad márkái” című enciklopédiába is. „Ez a könyv azokat mutatja be, akik saját területükön mértékadónak számítanak” – magyarázta a bemutatott vállalkozások kiválasztásának alapelveit Florian Langenscheidt kiadó, aki szerint „Az évszázad márkái” a német gazdaság ikonjait prezentálja.

Az egyes márkák bemutató anyagait a „Német normák” webhelyen lehet elolvasni. A MEWA anyagának linkje: https://www.deutsche-standards.de/marken/detail/mewa-116/