WEBEREI_x_DSC7199.tif

Új filmünk lenyűgöző képekben mutatja be törlőkendőinket

Egészen közelről

Új filmünk lenyűgöző képekben mutatja be törlőkendőinket

Egy hatalmas mosógép dobja belülről, egy óriási szövőgép vetélőjének fürge mozgása alulról felvéve, letekintés egy szélerőmű lapátjainak szédítő magasságából – filmkockák az új MEWA filmből, amely egészen szokatlan perspektívából mutatja be, hogy többször felhasználható törlőkendőnk miért is verhetetlen. Mindezt pörgős zenére, feszes száz másodpercben.

A kiválóság a részletekből ered. Néha egészen közel kell mennünk, hogy felismerjük az egyediséget. Ez motiválta filmünket: vegyünk fel a szokásostól nagyon eltérő képeket! A klip a szívdobbanás klinikai ütemére indul: a MEWA szövödéjében felvett jelenetek gyors vágásokkal mutatják be a gyártási folyamat tökéletességét. Itt minden high tech. Különleges fonalból gyártjuk a világ legjobb törlőkendőjét: kiemelkedően nedvszívó, erős, alaktartó és ami a legfontosabb: újra felhasználható.

Kezek, robotok, nyomda, autójavító műhely, egy szélerőmű tornya. 2,7 millió felhasználó naponta. Akármilyen iparágról van szó: szuperkendőnk folyamatos bevetésben van. Többször is törölnek vele, mielőtt egy sportos mozdulattal – a kamera a konténer belsejéből tudósít – behajítják a SaCon biztonsági tárolóba. Ezzel kezdetét veszi az újrafelhasználás folyamata. Gyors képeken látjuk a törlőkendők útját a mosó- és szárítógépek belsején át a kíméletlen minőségellenőrzésig. Magától értetődik, hogy a MEWA környezetkímélő mosószereket alkalmaz, és a kimosott szennyezőanyagokból hasznosítható hőt nyer ki. Az alapanyag, a termelési folyamat és a többszöri felhasználhatóság – ezekből a mozaikokból áll össze a nagy kép: a MEWA környezetbarát törlőkendőrendszere. A film utolsó kockáin törlőkendőink frissen mosva sorakoznak fel – készen állnak az ismételt bevetésre!

Törlőkendő filmünk: egészen közelről!

https://www.mewa.hu/newsroom/minden-video/2019/06/egyszeruen-a-legjobb-tisztitokendo-mewa-tisztitokendok/

Elérhetőség

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest