Putztuchsystem

A MEWA elindította első webshopját Angliában

Digitális asszisztens törlőkendőkhöz

Angliában indítottuk el első törlőkendő-webshopunkat, amelynek segítségével ügyfeleink sokkal könnyebben tudják kiválasztani és megrendelni a számukra legmegfelelőbb termékeket.

A „the cloth finder”: magyarul „kendőkereső” digitális kalauz elsősorban azoknak nyújt nagy segítséget, akik még nem ismerik a MEWA törlőkendőit. Ezzel a virtuális asszisztenssel ki lehet választani, hogy az adott iparág és az alkalmazási terület számára melyik a legalkalmasabb törlőkendő. Egyszerűen csak válaszolni kell a „kalauz” néhány kérdésére, amelyek a szennyeződések típusára és az elvárt tisztítási teljesítményre vonatkoznak.

Az eszköz ajánlásokat ad arra is, hogy milyen gyakran kell a kendőket mosni, és jelzi a várható havi bérleti díjat is. Gyakorlottabb ügyfeleink pedig egyszerűen kiválaszthatják a kívánt terméket, és már be is tehetik azt a kosárba. Online kapható összes tisztítókendőnk: a MEWATEX, a MEWATEX PLUS és a MEWATEX ULTRA, valamint a MULTITEX olajfelfogó szőnyeg is.

Az új platform egyelőre az angol piacon érhető el, de már dolgozunk a további piacokra szánt helyi verziókon.

A „Cloth Finder” itt érhető el: https://www.mewa.co.uk