A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

iskolasok_Mewa_HU.jpg

A helyi gimnázium látogatása a fenntarthatóságról szólt

Diákokkal találkoztunk budakeszi telephelyünkön

Diákokkal találkoztunk budakeszi telephelyünkön

A fenntartható fejlődés kiemelt témánk, és az ezen a területen gyűjtött tapasztalatainkat szívesen osztjuk meg másokkal. Így továbbadjuk a megszerzett know-howt, amivel hozzájárulunk környezetünk megóvásához.

Mivel a fiatalokat egyre jobban érdekli ez a téma, ezért felajánlottunk partnerünknek, az egyik budakeszi gimnáziumnak, hogy szívesen bemutatjuk, hogyan valósulnak meg a fenntarthatóság alapelvei a gyakorlatban a MEWA-nál.

A fenntarthatósági hét keretében márciusban üzemlátogatásra hívtuk a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium 30 fős diákcsoportját a MEWA budakeszi telephelyére. Körbevezettük őket üzemi területünkön, majd bemutattuk nekik a MEWA BioCircle alkatrésztisztító mosóasztal működését, amely kiválóan jól példázza, hogy ipari üzemekben és műhelyekben egyszerű eszközökkel hogyan lehet megvalósítani a fenntarthatóság alapelveit. A fiatalok nagy érdeklődéssel figyelték, amikor kollégánk működés közben mutatta be a mosóasztalt.

A gyakorlati példák után a diákok egy általunk készített kvíz megoldásával adhattak számot környezetvédelmi tudásukról.

Nagy hangsúlyt fektetünk a budakeszi helyi közösség támogatására: mindig szívesen látjuk a helység fiataljait üzemünkben, és más területen is gyakran együttműködünk velük.

Kapcsolat

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest