A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Putztuchsystem

Fenntarthatósági celebünk: az ipari törlőkendő

Környezetvédelmi Világnap – ami minket illet

Környezetvédelmi Világnap – ami minket illet

Június 5. a környezetvédelem világnapja. Jó alkalom, hogy méltassuk fenntarthatósági szempontból élenjáró termékünket: a textilből készült ipari törlőkendőt. Ez a termék és a hozzá kapcsolódó teljes körű szolgáltatás minimális erőforrás-felhasználás mellett tartja tisztán a gépeket és berendezéseket Európa ipari üzemcsarnokaiban.

Előre szólunk: a mi törlőkendőnk lényege nem a külcsín, hanem a belbecs. Nem a ragyogó fehérség a legfontosabb tulajdonsága. Tisztán, ám feltűnés nélkül érkezik a munkába. De már az első kézbe vételnél érezzük: jó megfogni. És amint az első olajcseppet, zsírfoltot vagy hűtőfolyadéktócsát feltöröltük vele, kiderül, hogy milyen kiválóan szívja fel a szennyeződéseket.

A mi törlőkendő-hősünk nem elégszik meg a közmondásos „15 perc hírnévvel”. Célja a hosszú távú siker, nem pedig az egyszeri fellépés a világot jelentő – kukában. Igazi, örök visszatérő: a többször felhasználható törlőkendő akár ötvenszer is elvégzi a tennivalóját a műhelyekben és termelőüzemekben.

A MEWA ipari törlőkendők segítségével a szennyeződésekből értékes anyagok lesznek: a törlőkendőkből kimosott olajok és zsírok jelentős részét előkészítés után a mosó- és szárítóberendezések fűtésére használjuk fel. Jelenleg évente mintegy hétmillió liter olajat és zsírt tudunk így visszavezetni az energiakörforgásba.

Nem csoda, hogy 2,7 millió ember – mindazok, akik törlőkendőinket használják az ipari üzemekben – osztja véleményünket: ez a termék valóban a fenntarthatóságot szolgálja.

#sharingfactsbymewa

Kapcsolat

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest