A MEWA harmadszor lett Business Superbrand Magyarországon

A MEWA márka 2018 és 2019 után idén harmadszor is megkapta a Business Superbrand elismerést Magyarországon „A zsűri ezzel a sorozatban harmadszor megítélt kitüntetéssel a MEWA márkafejlesztés terén nyújtott kiemelkedő teljesítményét ismerte el” – emelte ki Kövesdy Gábor Business Superbrands márkamenedzser.

„Borzasztóan örülünk a díjnak, amiért én elsősorban kollégáimnak és minden dolgozónknak szeretnék köszönetet mondani, akik teljesítményükkel meggyőzték a zsűrit” – mondta Horváth László. „Büszke vagyok arra, hogy a MEWA harmadik alkalommal is Business Superbrand lett, és úgy gondolom, hogy ez az elismerés a fenntartható fejlődés és természeti erőforrások megóvása érdekében kifejtett erőfeszítéseinknek is szól” – fűzte hozzá az ügyvezető.

A Superbrands védjegyre a vállalatok nem pályázhatnak. A vizsgált márkákat évente különböző gazdasági mutatószámok, valamint ipartestületek és szakmai szervezetek ajánlásai alapján választják ki. A szűkített listáról a Business Superbrands Business Brand Council zsűritagjai pénzügyi és szakmai szempontok alapján választják ki a díjazottakat.

Az elismerés kiválósági védjegy a magyar MEWA számára, amelynek márkaneve a legmagasabb színvonalú teljes körű szolgáltatást jelzi Magyarországon az ipari törlőkendők, az olajfelfogó szőnyegek és a mosóasztalok területén.

Elérhetőség