_Z__2334.tif

A MEWA az ötszáz legjobb munkáltató közé tartozik Németországban

Ajánlaná munkahelyét másoknak?

A német Stern magazin felmérésében 45 ezer munkavállalót kérdeztek meg arról, hogy ajánlanák-e másoknak munkahelyüket. A körkérdés eredményeképpen létrejött egy lista, amely Németország ötszáz legjobb munkahelyét tartalmazza. És mi rajta vagyunk ezen a listán!

A magazin a „Hogyan lesz klassz dolog a munka?” címet adta kiemelt cikkének, amely a Statista közvélemény-kutató intézet felmérésén alapul. A Stern szerint az ilyen típusú körkérdések közül eddig ez volt a legnagyobb: 2.400 legalább ötszáz főt foglalkoztató vállalat 45 ezer alkalmazottját kérdezték meg. A dolgozóknak összesen ötven kérdést kellett megválaszolniuk saját cégükkel és a konkurens vállalatokkal kapcsolatban, de a legtöbbet a saját munkahelyük továbbajánlására vonatkozó válasz nyomta a latban. Mindösszesen 1,34 millió válasz érkezett, és ahhoz, hogy egy adott munkahely felkerüljön a listára, legalább száz értékelést kellett kapjon.

Az eredmény: a MEWA rajta van az ötszáz legkedveltebb munkahelyet felsorakoztató listán, és mindjárt két kategóriában is az élcsoportba került. A „tartós fogyasztási cikkek” csoportban a 21.

helyen, a „ruházat, lábbelik és sportcikkek” szegmensben pedig a 12. helyen végeztünk. Összesítésben pedig a 251. helyre rangsoroltak minket az ötszázas listán.

Azért is nagy öröm ez számunkra, mert munkaadóként saját dolgozóink értékelése kitüntetett jelentőséggel bír.

Aktuális állásajánlatainkat és a MEWA-ról mint munkahelyről fontos információkat itt talál:

Elérhetőség