A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

T100_20_Member (1).jpg

TOP 100: kiemelkedő innovációs elismerés a MEWA-nak

TOP 100: kiemelkedő innovációs elismerés a MEWA-nak

A MEWA immár a leginnovatívabb vállalatok közé tartozik. Ezt ismerték el a TOP 100 elnevezésű németországi megmérettetésen, ahol vállalatunk bekerült a legjobbak közé.

Kiemelkedően sok pontot gyűjtöttünk az „Innovatív folyamatok és szervezet” kategóriában, ahol a zsűrire innovatív környezetvédelmi berendezéseink és a láthatósági munkavédelmi ruhák ellenőrzésére – az ágazatban elsőként – kifejlesztett digitális berendezés tett mély benyomást. Nagyra értékelték azt is, hogy a tervezési folyamatban folyamatosan felhasználjuk a dolgozóink és ügyfeleink napi gyakorlatában keletkezett tapasztalatokat.

A TOP 100 elismerést a compamedia médiavállalkozás 1993 óta ítéli oda a különlegesen innovatív és az átlagosnál nagyobb innovációs sikereket elérő vállalatoknak. Az elismerés tudományos hátterét Dr. Nikolaus Franke professzor, a bécsi közgazdaságtudományi egyetem vállalkozási és innovációs intézetének vezetője dolgozta ki és tartja kézben, míg a szervezési feladatokat Ranga Yogeshwar gazdasági újságíró irányítja. A TOP 100 projektpartnerei az alkalmazott kutatások fejlesztésére létrehozott Fraunhofer társaság és a BMW.

Sokat jelent számunkra az elismerés, mert alátámasztja azt a hitvallásunkat, hogy változásban rejlik az esély.

Elérhetőség

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest