A MEWA negyedszer lett Business Superbrand Magyarországon

Még a jelenlegi helyzetben is sikerült a MEWA-nak Magyarország legelismertebb márkái közé kerülnie. Az elmúlt három év után 2021-ben ismét, sorozatban immár negyedszer is Business Superbrand elismeréssel jutalmazta a szakmai zsűri a márkát.

„Óriási elismerése ez a csapatunknak és az elvégzett munkának” – emelte ki Horváth László, a MEWA magyarországi vállalatának ügyvezető igazgatója. A díjazás annál is értékesebb, mivel a Superbrand elismerést nem lehet megpályázni: a vizsgált márkákat évente különböző gazdasági mutatószámok, valamint ipartestületek és szakmai szervezetek ajánlásai alapján választják ki. A szűkített listáról a Superbrands Business Brand Council zsűritagjai pénzügyi és szakmai szempontok alapján választják ki a díjazottakat.

„A zsűri ezzel a sorozatban negyedszer megítélt kitüntetéssel a MEWA márkafejlesztés terén nyújtott kiemelkedő teljesítményét ismerte el” – emelte ki Kövesdy Gábor Business Superbrands márkamenedzser az oklevél átadásakor.

„Büszke vagyok arra, hogy a MEWA negyedik alkalommal is Business Superbrand lett, és úgy gondolom, hogy ez az elismerés a fenntartható fejlődés és természeti erőforrások megóvása érdekében kifejtett erőfeszítéseinknek is szól” – fűzte hozzá az ügyvezető.

Az elismerés kiválósági védjegy a magyar MEWA számára, amelynek márkaneve a legmagasabb színvonalú teljes körű szolgáltatást jelzi Magyarországon az ipari törlőkendők, az olajfelfogó szőnyegek és a mosóasztalok területén.

Elérhetőség