BINCHE__Z_1013_4_5 + 1017_8_9_fused_Panorama1.tif

A MEWA első helyen áll a német fenntarthatósági rangsorban

Száz százalékosan fenntartható

A MEWA első helyen áll a német fenntarthatósági rangsorban

A vállalatok ma már nemcsak a környezet megóvása érdekében cselekszenek a fenntarthatósági elvek jegyében, hanem azért is, hogy ügyfeleiket megtartsák. Ezt jelzi egy – a német Focus magazin által nemrégiben készített – felmérés is, amelyből az derült ki, hogy a fogyasztók vásárlási döntéseinél hatvan százalékban játszik szerepet a gyártó vállalat megítélése, és csak negyven százalékban a termék maga vagy annak az ára.

A magazin nemrégiben országos felmérést készített arról, hogy a lakosság megítélése szerint melyek azok a vállalatok és márkák, amelyek a legjobban megtestesítik számukra a fenntarthatóság értékeit. A rangsort az Institut für Management und Wirtschaftsforschung nevű kutatóintézet 24 ezer vállalat megítélése alapján állította össze. A MEWA a textilszolgáltatók kategóriájában az első helyen végzett, mégpedig maximális pontszámmal. Ezzel a Focus szerint példaképként szolgálunk a kutatásba bevont többi cég számára.

Nagyon örülünk ennek az elismerésnek, amely ismét aláhúzza a fenntarthatósági elvek iránti elkötelezettségünk fontosságát, és jelzi, hogy jó irányba haladunk. A jövőben sem kívánunk letérni erről az útról, sőt, igyekszünk még gyorsabban előrejutni.

Elérhetőség