99dc0497-473c-4a4a-97fd-5af5cc3e27e9.jpg

„Employer Branding” kategóriában nyertünk

A MEWA 2021-ben elnyerte a legjobb márkáknak járó német díjat

Munkaadói videónk győzte meg a zsűrit arról, hogy a MEWA-nak ott a helye a legrangosabb német márkák között. Hatalmas elismerés, hogy 2021-ben elnyertük a German Brand Award elnevezésű díjat, amelyet a German Brand Institue az ország legsikeresebb márkáinak ítél oda.

Díjazott filmünk középpontjában saját dolgozóink állnak, akiket egy televíziós riporter kísér végig egy munkanapjukon a MEWA üzemében, illetve ügyféllátogatásaikon. A film közeli betekintést nyújt a MEWA dolgos hétköznapjainak világába. A célunk az volt, hogy a film kiemeljen minket a többi munkaadó közül és egyúttal bizalmat ébresszen – mégpedig úgy, hogy saját dolgozóink szemüvegén keresztül láttatja vállalatunkat.

A pályázatra egyébként idén 1.134 anyagot nyújtottak be összesen 17 országból. A munkákat gyakorló és elméleti marketingszakemberekből álló bírálóbizottság vizsgálta meg, akik különböző szempontok alapján hozták meg ítéletüket. A zsűri végül úgy találta, hogy a MEWA az „Employer Branding aktivitások és kampányok” kategóriában a legjobbak közé tartozik. Erre a teljesítményre méltán lehetünk büszkék!

Elérhetőség