Awards_PR-Bild-Award_4k.jpg

Díjak és kitüntetések

Az év legjobb PR fotója!

Kitüntetés: A miénk az év legjobb PR fotója!

Az év legjobb PR fotója versenyben sikerült győznünk. 1.500 pályázat közül választották ki a fotónkat, és két trófeát is sikerült elnyerni az elismert „PR fotó díjon“: Ez a fotó lett „Az év PR fotója“ és a „Legjobb termékfotó“.

Erős férfiak szédítő magasságban

A győztes képen két építőipari munkás látható, látványos módon munka közben, egy építőállványon szédítő magasságban. Az egyikük a padlón fekszik, míg a másik a levegőben van, és por látható mindenhol. A MEWA ezt a fotót nyújtotta be az elismert „PR fotó díjra“ – és nyert! A dpa leányvállalatának, a news aktuell vállalatnak a versenyén a fotó „Az év PR fotója“-ként elnyerte a fődíjat, és a „Legjobb termékfotó“ kategóriában is a legjobbnak választották. A konkurencia igen nagy volt: 1.500 fotó pályázott a díjra Németországból, Ausztriából és Svájcból.

Nagy hatású pillanatfelvétel

A különlegesség: A fényképünk csak „úgy mellékesen“ készült. Eredetileg azért forgattak videót a magasban az építőállványon, hogy bemutassuk, hogy az új DYNAMIC ruházatunkban valóban bármilyen mozgás lehetséges. A „klasszikus“ munkavégzés helyett a forgatókönyv szerint a szereplők kockázatos akciókat és ugrásokat tartalmazó labdajátékot játszottak egy akadálypályán. Az ötlet: Megbízhatsz a munkaruházatodban – mert benne bármit megtehetsz. Forgatás közben fényképek is készültek. Jann Klee felvételeket készített az Így készült anyaghoz. De a képek annyira meggyőzők voltak és annyira jól visszaadták a hangulatot, hogy a MEWA sajtófotóként is felhasználta azokat. És mindezt nagy sikerrel! Nagyon örülünk annak, hogy az üzenetünk annyira jól működött, hogy a profi marketingeseket is sikerült meggyőznünk.