A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

sb10069719aq-001.jpg

MEWA sajtó

Aktuális sajtóközlemények

Sajtóterület

 • Teilereiniger

  Amikor a takarítás álommeló

  Az autócsodákat kedvelő fiatalok közül sokan szeretnének autószerelők lenni. Pályájukon akkor éri őket az első csalódás, amikor a műhelyfőnök kiadja a feladatot: tessék nekilátni a szennyezett alkatrészek megtisztításának. A MEWA Bio-Circle mosóasztalai szerencsére megszüntetik ezeket a negatív élményeket: a környezetbarát szerkezettel villámgyorsan el lehet végezni a munkát, és a lelkes fiatal szerelők hamarosan újra az érdemi autójavítással foglalkozhatnak.

  Az üzenetre
 • Ölauffangmatten - Multitex

  Egyre zöldebb a logisztika

  A logisztikai ágazat számára örvendetes növekedés komoly problémákat okoz a környezetnek. A közlekedés széndioxid-kibocsátása lassan meghaladja az energiaipari ágazatét. Ezt a trendet meg kell fordítani. Így abban az ágazatban, ahol a vállalatok teherautóik élénk színeivel próbálják megkülönböztetni magukat vetélytársaiktól, újabban a zöld lett a legdivatosabb szín. 
  Az üzenetre
 • Ölauffangmatten

  A MEWA segít az üzemvezetőknek

  Az üzemek tisztaságának tekintetében az üzemvezetőkre komoly feladat hárul: be kell tartsák a veszélyes anyagok kezeléséről, a környezet védelméről és a munkavédelemről szóló jogszabályokat. Az üzemvezető felelőssége, hogy mindez minimális emberi erőforrásráfordítással, gazdaságosan valósuljon meg.

  Az üzenetre
 • 03_Druckerei_Model_100959.tif

  A napilapok hozzátartoznak a kávéházi hangulathoz

  Az online érkező hírek és a közösségi média terjedésével az újságolvasás egyre inkább régimódi tevékenységgé válik. Mégis, egy párizsi, bécsi vagy budapesti kávéházban ez a rituálé ma is az egyik legkedveltebb időtöltés. Miközben a lapokat forgatjuk, kevesen gondolunk arra, hogy mennyi munka is rejlik a nyomtatott hasábok mögött. Nemcsak az újságírók és a fotósok, hanem a nyomdák is éjjel-nappal dolgoznak, hogy a napilapok és magazinok időben elkészüljenek. Minőségük nagyrészt a nyomdagépek tisztaságától függ – apró, de fontos részlet, amelynek teljesítésében a MEWA piacvezető textilszolgáltató folyamatosan támogatja az üzemeket.

  Az üzenetre

Az Ön kapcsolattartói

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest