A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

sb10069719aq-001.jpg

MEWA sajtó

Aktuális sajtóközlemények

Sajtóterület

 • Ölauffangmatten

  A MEWA segít az üzemvezetőknek

  Az üzemek tisztaságának tekintetében az üzemvezetőkre komoly feladat hárul: be kell tartsák a veszélyes anyagok kezeléséről, a környezet védelméről és a munkavédelemről szóló jogszabályokat. Az üzemvezető felelőssége, hogy mindez minimális emberi erőforrásráfordítással, gazdaságosan valósuljon meg.

  Az üzenetre
 • 03_Druckerei_Model_100959.tif

  A napilapok hozzátartoznak a kávéházi hangulathoz

  Az online érkező hírek és a közösségi média terjedésével az újságolvasás egyre inkább régimódi tevékenységgé válik. Mégis, egy párizsi, bécsi vagy budapesti kávéházban ez a rituálé ma is az egyik legkedveltebb időtöltés. Miközben a lapokat forgatjuk, kevesen gondolunk arra, hogy mennyi munka is rejlik a nyomtatott hasábok mögött. Nemcsak az újságírók és a fotósok, hanem a nyomdák is éjjel-nappal dolgoznak, hogy a napilapok és magazinok időben elkészüljenek. Minőségük nagyrészt a nyomdagépek tisztaságától függ – apró, de fontos részlet, amelynek teljesítésében a MEWA piacvezető textilszolgáltató folyamatosan támogatja az üzemeket.

  Az üzenetre
 • Ölauffangmatten - Multitex

  Üzemi textíliák bérlésével óvjuk a természeti erőforrásokat

  A magyar vállalkozásoknál manapság nagy hiány van szakképzett munkaerőből. Ezért fontos, hogy a jól képzett dolgozók munkaidejük nagy részét a szakmai képzettségüknek megfelelő szintű feladatok elvégzésére fordítsák. Noha a gépek tisztogatása vagy a felmosás fontos tevékenységek, ezeket a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban kell elvégezni, hogy takarékoskodjunk a drága munkaidővel.

  Az üzenetre
 • Ölauffangmatten - Multitex

  Az olajfelfogó szőnyeg segítségével elkerülhetők az üzemi balesetek

  Az autógyárakban működő gépeknek és maguknak a gépjárműveknek is kenőanyagra van szükségük a zökkenőmentes működéshez. Az erre a célra használt folyadékok azonban szivároghatnak vagy a hibás tömítések mellett csöpöghetnek. Ez veszélyes: a dolgozók elcsúszhatnak az olajfoltokon. Az ipari törlőkendőrendszereiről ismert német MEWA textilmenedzsment szolgáltató kiváló megoldást dolgozott ki ennek megelőzésére: a MEWA MULTITEX® olajfelfogó szőnyeget.
  Az üzenetre

Az Ön kapcsolattartói

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest