A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

sb10069719aq-001.jpg

MEWA sajtó

Aktuális sajtóközlemények

Sajtóterület

 • mewcf007_remagreport38.jpg

  111 év siker

  Növekvő forgalom, egyre több ügyfél, európai expanzió, a kínálat digitalizációja, új image-koncepció: a textilszolgáltatási szektorban tevékenykedő MEWA immár 111 éves, és van oka rá, hogy ünnepeljen.

  Az üzenetre
 • Cover_Hui_HU_300.jpg

  Megjelent a MEWA új munkavédelmi katalógusa

  Több mint háromszáz oldalon tízezer munkavédelmi terméket mutat be a MEWA frissen megjelent katalógusa. Neves márkák és újdonságok garantálják a minőséget és funkcionalitást, hogy a cégek maximális védelmet nyújthassanak dolgozóiknak.

  Az üzenetre
 • DSC_5347.JPG

  Szupermárka lett a MEWA

  Vannak olyan márkák és termékek, amelyeket mindannyian ismerünk: élelmiszerek, mosóporok, autók. És vannak olyan márkák, amelyeket egy jól körülhatárolható terület szakemberei tartanak nagyra: ha a munkájuk során szükségük van valamire, egy meghatározott márkát fognak választani. Az ipari törlőkendők területén a MEWA éppen ilyen márka – a profik úgy tartják számon: „a törlőkendő”. Magyarországon ezt a státuszt immár másodszor ismerték el: a MEWA 2019-ben ismét megkapta a Business Superbrands védjegyet.

  Az üzenetre
 • Teilereiniger

  Amikor a takarítás álommeló

  Az autócsodákat kedvelő fiatalok közül sokan szeretnének autószerelők lenni. Pályájukon akkor éri őket az első csalódás, amikor a műhelyfőnök kiadja a feladatot: tessék nekilátni a szennyezett alkatrészek megtisztításának. A MEWA Bio-Circle mosóasztalai szerencsére megszüntetik ezeket a negatív élményeket: a környezetbarát szerkezettel villámgyorsan el lehet végezni a munkát, és a lelkes fiatal szerelők hamarosan újra az érdemi autójavítással foglalkozhatnak.

  Az üzenetre

Az Ön kapcsolattartói

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest