A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

A hegesztőköténytől a selyemsálig: megérkezett a „World Wide Work by MEWA” termékkatalógus

Az új „World Wide Work by MEWA“ katalógusban a hölgyek méltó terjedelemben szerepelnek. A férfiak szintén. Méghozzá 360 oldalon keresztül, teli divatos és funkcionális munkavédelmi termékekkel és még ennél is többel.
Mint minden ősszel, idén is megérkezett a „World Wide Work by MEWA” (http://www.mewa.hu/munkavedelmi-cikkek/) termékkatalógus legújabb kiadása, amelynek mottója: nők a munka világában. És ez egyáltalán nem véletlen. „Az utóbbi időben egyre több nő keres divatos munkaruhát és hozzávaló funkcionális kiegészítőket”, – mondja Margharet Feldgiebel, a MEWA csoport munkavédelmi üzletágának vezetője. „Ezt a tendenciát tartottuk szem előtt az új katalógus összeállításánál” – teszi hozzá. Ezért is bővítették ki a női cél-csoportnak szóló termékkínálatukat: így már többek között új, testhez álló softshell nadrágok, karcsúsított dzsekik és női biztonsági lábbelik széles választéka is megtalálható a friss termékkatalógusban. A férfiaknak és nőknek szóló teljes, mintegy ötezer munkaruházati cikket felsorakoztató palettán a munkaruházattól az üzleti öltözéken át a kültéri viseletig számtalan termék megtalálható.
Abban is egyedülálló a World Wide Work by MEWA katalógus, hogy rendkívül sok jól ismert európai márka termékeit foglalja össze:

  • Az Anselltől az Eltenen vagy a Helly Hansentől a Hakrón keresztül a Honeywellig, illetve a Korsartól és Pumáig felsorakoznak a nagy márkanevek.
  • A kínálatban újdonságként jelennek meg a francia Jallatte termékei.
  • Számos innovatív technológiával találkozhatunk a kiadványban: Így például a légpárnás munkavédelmi cipőkkel, amelyeket a sport világában használtak először, vagy olyan védőkesztyűkkel, amelyek gyakorlatilag minden igénynek megfelelnek – éppen úgy megvédenek a vágások ellen, mint az elektrosztatikus feltöltődéstől.

Munkavédelem teljes körű szolgáltatási csomagban

A „World Wide Work by MEWA” a hagyományos munkaruházatok terén nyújtott kínálatával is kitűnik az egyéb katalógusok által bemutatott termékpaletták közül. Mindemellett a vállalat Európa-szerte jelen van, és ezzel együtt valamennyi helyszínen tartósan magas minőséget és szállítási megoldást biztosít ügyfeleinek, így többek között Spanyolországban, Belgiumban és Magyarországon is.
Hogy melyik termék a legalkalmasabb egy-egy felhasználási területre? Hogyan állít ki magáról egy cég bárhol minden tekintetben kiváló bizonyítványt? A MEWA ügyféltanácsadói tudják a választ, mert tisztában vannak az igényekkel.
Azok az ügyfelek, akik használják a MEWA szolgáltatásait, a „World Wide Work by MEWA“ kínálatában színben megfelelő kiegészítőket találnak a teljes körű szolgáltatás keretében nyújtott munka- illetve védőruházathoz.
A cég neve vagy logója nyomtatással vagy hímzéssel feltüntethető a ruhadarabokon. Így egy vállalat különböző területein dolgozó munkatársai tetőtől talpig egységesen, azonos színeket használva öltöztethetők fel: munkaruhával a gyártási területeken, védőfelszerelésekkel a veszélyes tevékenységek során vagy üzleti öltözettel a vezetői szférában. Természetesen a védőszemüvegektől a selyemsálig minden szükséges kiegészítő megtalálható a katalógusban.
A forrasztóeszközöket gyártó németországi Felner vállalatnál felismerték mindezeket az előnyöket: „Tetőtől-talpig MEWA ruházatban vagyunk“ – mondja Tanja Sell, a Felder beszerzője. „Nálunk mindenki a MEWA által szolgáltatás keretében biztosított munka- és védőöltözetet hord. A kiegészítő eszközöket pedig katalógusból rendeljük. A cipők terén elég válogatósak a dolgozóink – a férfiak egyébként sokkal inkább, mint a nők. A WWW katalógus legújabb modelljeit szeretnék viselni.“
A termékeket Németországban 24 órán, a szomszédos országokban pedig 72 órán belül kiszállítják. A katalógus a MEWA weboldalán keresztül is megrendelhető: http://www.mewa.hu/kapcsolat/katalogusrendeles/

Tanácsadó

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest