Közvetlen online portált biztosít ügyfeleinek a MEWA

A textilmenedzsment ágazat egyik vezető európai vállalata, a MEWA ügyfelei számára már Magyarországon is biztosítja új internetes ügyfélportálját. A rendszer lehetővé teszi, hogy a MEWA ügyfelei a rendszerbe való bejelentkezést követően megváltoztassák adataikat, kapcsolattartót válasszanak, ügyfél-elégedettségi mérésben vegyenek részt és egyes dokumen-tumokat letölthessenek. A myMEWA ügyfélportál webáruházában az ügyfelek egyetlen kat-tintással megtalálják a „World Wide Work by MEWA“ márkanévvel fémjelzett munkavédelmi és műszaki cikkek teljes választékát és a nap 24 órájában megrendelhetik azokat. Ezen kívül minden hónapban akciós áruk kínálatából is válogathatnak.

A MEWA elsősorban fémfeldolgozó-, autó- és nyomdaipari üzletágból származó magyarországi ügyfeleit szolgálja ki törlőkendőkkel, olajfogó szőnyegekkel, valamint környezetkímélő gépalkatrész-tisztító berendezésekkel; mindezt teljes körű szolgáltatás keretében teszi, hiszen a MEWA felel a törlőkendők megfelelő tisztításért, ha szükséges, cseréjéért illetve a berendezések rendszeres karbantartásáért. A vállalat emellett „World Wide Work by MEWA” márkajelzéssel ellátott munkavédelmi eszközökkel, védőszemüvegekkel- és kesztyűkkel valamint fülvédőkkel is ügyfelei rendelkezésére áll. A vállalat partnerei a myMEWA.com ügyfélportál segítségéve már interneten keresztül is intézhetik megrendeléseiket, és figyelemmel kísérhetik azok sorsát.

„Ügyfeleink számára a myMEWA ügyfélportál forró drót a MEWA-hoz, amely termékvilágunkhoz igazán kényelmes és egyszerű hozzáférést tesz lehetővé”– emelte ki Horváth László, a MEWA Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója.

A myMEWA ügyfélportálról további információkat az alábbi linkre kattintva olvashat:

Tanácsadó