A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Made in Germany: Olajteknő kendő formában - MEWA MULTITEX

A „Made in Germany” régóta egyet jelent a minőséggel, s ez nemcsak az autókra vonatkozik, hanem például egy olyan egyszerű termékre is, mint az olajfelfogó szőnyeg.
Ahogyan a MEWA MULTITEX olajfelfogó szőnyeg elnevezése is mutatja, igen sokrétű textíliáról van szó.

  • Gyors és jelentős felszívóképessége révén akár három liter folyadékot – motor- és gépolajat, oldószereket, hűtő- és kenőanyagokat vagy lúgokat is képes magába szívni.
  • A felszívott folyadék a szőnyeg belsejében tárolódik, így a szőnyeg külső felszíne szinte száraz marad.
  • A 600 grammos, 60x90 centiméteres, törölköző nagyságú pehelysúlyú szőnyeg a legszű-kebb helyeken is alkalmazható.
  • A MULTITEX szőnyegekkel bármekkora terület lefedhető. Egyszerűen csak egymás mellé kell őket helyezni.
  • A MEWA MULTITEX többször felhasználható textília, így alkalmazása révén jelentős környezeti erőforrásokat lehet megtakarítani, ráadásul az ártalmatlanításra egyáltalán nem kell fordítani, hiszen az ügyfelek számára nem képződik hulladék.

A MEWA teljes körű textilszolgáltatást nyújt ügyfeleinek, ami azt jelenti, hogy az olajfelfogó szőnyegekkel kapcsolatos teljes logisztikát, a szőnyegek cseréjét, mosását, kiszállítását, illetve a keletkező hulladékok ártalmatlanítását is magára vállalja.

A MEWA az olajfelfogó szőnyegeket újrahasználható rendszerben kínálja ügyfeleinek. A textíliákat nagy teljesítményű és a környezeti erőforrásokat óvó eljárással mossák ki. A tiszta szőnyegek pedig konténerben elhelyezve, biztonságosan kerülnek vissza az ügyfelekhez.

Tanácsadó

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest