Óriási segítséget jelent a műhelyek számára egy MEWA törlőkendő

Mindannyiunk számára magától értetődő, ha elvisszük az gépkocsinkat szervizeltetni vagy javíttatni, akkor azt tisztán kapjuk vissza. A motortér és az alkatrészek tisztításához óriási segítséget jelentenek a MEWA törlőkendői.

Talán nem véletlen, hogy évente több mint százhúszezer ügyfél használja nap mint nap a német vállalat törlőkendőit és a köré épült szolgáltatási rendszert. A MEWA négyféle, anyaguk szerint is eltérő, többször felhasználható, akár ötvenszer kimosható kendőtípust fejlesztett ki.

A feldolgozó- és fémiparban, a nyomdaipari üzemekben, kézműipari műhelyekben vagy bárhol, ahol ipari segédanyagokat, köztük olajat, gépzsírt, oldószereket, lúgokat használnak, ott az eszközök és berendezések tisztántartásáról is gondoskodni kell. A különböző felhasználási területek számára kifejlesztett törlőkendők – az eltávolítandó szennyeződés típusától függően – a textúra finomságában térnek el egymástól.

A MEWA törlőkendői közül minden ipari üzem és műhely megtalálhatja a számára legmegfele-lőbb típust. A MEWATEX® például főként durvább olaj-, festék-, oldószer- vagy zsírszennyeződések eltávolítására alkalmas. Érzékeny felületek tisztítására a puha MEWATEX® Plus alkalmazható. A MEWATEX® Ultra az előzőeknél még finomabb textúrájú kendő, amely a legérzékenyebb felületek rendkívül kíméletes tisztítására, valamint fényesítésére, polírozásra is kiválóan alkalmas. A legmagasabb igényeknek pedig a mikroszálas, gyakorlatilag teljesen szöszmentes MEWA PROTEX® tesz eleget, amely saját súlyának akár két és félszeresének megfelelő folyadékot is képes felszívni, így a különösen az érzékeny felületek kíméletes tisztításához felel meg.

A szolgáltatási rendszerhez kapcsolódóan a logisztika teljes egészét a vállalat látja el: saját gépjárműflottájának segítségével előre egyezetett időpontban – saját fejlesztésű SaCon biztonsági konténerükben– hozzák-viszik a törlőkendőket. Így az ügyfeleknek sosem kell arra gondot fordítani, hogy az elhasznált törlőkendőket pótolják vagy kidobják. A műhelyekben, főként ahol nincsen a logisztikai feladatok ellátására szolgáló személyzet, ez sokkal nagyobb problémát jelent, mint gondolnánk. A MEWA szolgáltatási rendszerével azonban mindez nem jelenthet akadályt többé.

Tanácsadó