Az idő pénz: a MEWA Textilmenedzsment megkönnyíti a tiszta munkát

A fejlődő technológia által megkövetelt előírások precíz betartása ma már minden alkatrészgyártó és ipari beszállító számára kötelező, legyen szó akár közepes iparvállalatról, akár néhány főt foglalkoztató kisüzemről. A minőség csak akkor garantálható, ha megfelelő eszközök állnak a dolgozók rendelkezésére, akik nagy figyelmet fordítanak a berendezések és a gépek tisztántartására. Ebben nyújtanak felbecsülhetetlen segítséget a MEWA teljes körű szolgáltatási keretében igénybe vehető törlőkendői és olajfelfogó szőnyegei.

Például egy forgácsoló üzemben rendkívül fontos, hogy a gépalkatrészek tiszták legyenek. Itt jönnek képbe a MEWA törlőkendői, amelyek biztonságosan távolítják el a forgácsokat.

Ezek az apró textíliák a folyadékkal is könnyedén elbánnak: saját súlyuknak mintegy két és félszeresét képesek másodpercek alatt felszívni – és megtartani. A törlőkendők az érzékeny eszközök és berendezések vagy bármilyen finommechanikai alkatrészek, szerszámok tisztántartásával is megbirkóznak. Mindezek a tulajdonságok egyformán ideálissá teszik a MEWA újrafelhasználható törlőkendőit speciális fémfeldolgozó műhelyek, nyomdaipari üzemek és sok más iparág számára is: forgácsoló üzemekben fémszilánkok eltávolítására, a nyomdákban a festékmaradványok felitatására, az autóipari műhelyekben pedig különösen olajok és zsírok felszívására használatosak.

A MEWA különböző minőségű törlőkendői a tisztítandó felület jellegéhez igazodnak aszerint, hogy azokat milyen területen használják, és milyen szennyeződést tartalmaznak:

MEWATEX – robosztus kendő minden felhasználási célra,

MEWATEX PLUS – erős törlőkendő a kényes felületekhez,

MEWATEX ULTRA – puha törlőkendő a legérzékenyebb felületek számára,

MEWA PROTEX – gyakorlatilag szöszmentes kendő a rendkívül kíméletes tisztításhoz.

Tanácsadó