A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Megérkezett a legújabb „World Wide Work by MEWA“ termékkatalógus

Szeptember 1-től elérhető a MEWA legújabb munkavédelmi termékkatalógusa mindazok számára, akik teljeskörűen szeretnének felszerelkezni a munka világában.


Bérelje ki – vásárolja meg – viselje!


Ön is szeret elképzelni dolgokat? Nagyszerű! Hogy miért? Mert az új „World Wide Work by MEWA“ termékkatalógus egyesíti az illúziót a valósággal – mindezt ezernyi olyan eredeti fotóval illusztrálja, amelyek a munka világát fantáziadús megvilágításban ábrázolják.


A fejezetek oldalain megjelenő képkompozíciókat a FreddArt művészcsoporttal közösen alakították ki. „A képek, amelyeken a valós és elképzelt világ összemosódik, szimbolizálják a MEWA két világának összekapcsolódását: a bérelhető munkaruházatokat tökéletesen kiegészíti a megvásárolható munkavédelmi ruházatok kínálata“ – mondja Margharet Feldgiebel, a MEWA csoport munkavédelmi üzletágának vezetője, az új katalógus koncepciójáért felelős szakember, és hozzáteszi: „így éjjel-nappal teljes körű tanácsadással és szolgáltatással tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.


Az ügyfelek 367 oldalon keresztül válogathatnak a védőfelszerelések teljes kínálatából, így például a kesztyűk, lábbelik és ruházatok választékából: a softshell-kabátoktól a kiegészítőkön át egészen a láthatósági termékekig.Az ügyfelek 367 oldalon keresztül válogathatnak a védőfelszerelések teljes kínálatából, így például a kesztyűk, lábbelik és ruházatok választékából: a softshell kabátoktól a kiegészítőkön át egészen a láthatósági termékekig.


Gyorsan megtalálható a megfelelő termék

Melyik tevékenységhez milyen kesztyűt viseljek? Hol találom meg a szakmámhoz megfelelő biztonsági lábbelit? Az asztalos-nadrágomhoz van-e hozzáillő polárkabát? A válaszok a katalógus mintegy 1.800 különböző terméke között rejlenek, amelyek gyakorlatilag a munka világának valamennyi területét lefedik.

Ezen túlmenően a „World Wide Work by MEWA“ termékkatalógus idén is előrukkol néhány csúcstermékkel, mint például:

  • Divatos öltözék-összeállítások ihlették: a vásárlók számos oldalon keresztül válogathatnak a munka világának divatos kombinációi – így például a ruházati termékek, cipők, kesztyűk vagy kiegészítők – között.
  • Fókuszban a láthatóság: a katalógus 13 oldalon sorakoztatja fel a KORSAR® termékcsalád új, HiVis márkanévvel ellátott láthatósági kollekcióját, valamint az overáltól a sapkáig számos más láthatósági terméket is, amelyekre a munka során éjjel-nappal, illetve rossz látási viszo-nyokban szükség lehet.
  • Olyan speciális szolgáltatásokat vezettünk be, mint például a „cipőmenedzsment” vagy a „kesztyűkereső”: segítünk a vásárlóinknak ott, ahol segítségre van szükség. A munkavédelmi lábbelik terén például egy szakértő csapat helyszíni tanácsadással áll az ügyfelek rendelkezésére, illetve hasznosnak bizonyul a „kesztyűkereső” is. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyszerűen feltett kérdésekkel gyorsan, komplikáció nélkül megtalálják az igényeiknek legmegfelelőbb kesztyűmodelleket.
  • Egyediség: legyen szó hegesztésről vagy kültéri munkáról fagyos időben, a katalógusban az ügyfél igényeihez teljes mértékben igazodó ruhákat és kiegészítőket tartalmazó praktikus csomagajánlatokat lehet találni.
    Divatos megjelenés, kompetens telefonos vagy személyes tanácsadás illetve munkaruházatok terén évtizedes tapasztalat jellemzi a „World Wide Work by MEWA“ kínálatát. A termékeket Németországban 24 órán, a szomszédos országokban pedig 72 órán belül kiszállítják.

A katalógus a MEWA weboldalán keresztül is megrendelhető: http://www.mewa.hu/kapcsolat/katalogusrendeles/

Katalógusrendelés

Tanácsadó

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest