Átalakult a MEWA webszájtja

Következetesen az ügyfelekért: 19 nyelven a világhálón

Áttekinthető navigáció, ütős képek, mobilról történő hozzáférés. Mindez modern köntösben, az ügyfeleket szolgálva: ez a MEWA új weboldalának credója (magyar nyelven: www.mewa.hu). De elsősorban az különbözteti meg a többi hasonló szájttól, hogy 19 nyelven elérhető. A magyar nyelvű oldal október 20. óta jelenik meg új dizájnnal és tartalommal.

Ha egy vállalat a nemzetközi piacokon aktív, akkor ma már elvárás, hogy weboldala angol nyelvű legyen. Ezzel szemben a MEWA úgy döntött, hogy egyszerre 19 nyelven jelenik meg a világhálón. Miért is? „21 európai országban működünk, amelyekben 19 nyelvet beszélnek. Ezért szívügyünk volt, hogy országokra szabott oldalakkal jelenjünk meg a neten” – fogalmaz Oliver Gerrits, a MEWA marketingvezetője. Az interneten alkalmazott többnyelvűség a cég stratégiájának konzekvens megvalósítását tükrözi, hiszen a MEWA minden országban, ahol jelen van, a helyi nyelven szolgálja ki ügyfeleit. Így az ügyfélközpontú megközelítést az interneten is folytatják. Az új webszájt először német nyelven jelent meg, majd október folyamán folyamatosan állnak át minden országban.

Szolgáltatások minden iparágnak

Az ügyfelekhez igazodik a weboldal új, egyes iparágaknak szóló menüpontja is. Itt minden ágazat képviselői megtalálják azt a MEWA terméket vagy szolgáltatást, amely nekik szól. Így a nyomdák a nyomdagépek tisztításához alkalmas teljes körű törlőkendő-szolgáltatással ismerkedhetnek meg, az autószerelő műhelyek pedig a számukra legjobb kendőkkel és olajfelfogó szőnyegekkel és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatással találkozhatnak.

Munkavédelem és divat

A MEWA ügyfeleinek Magyarországon is elérhető, katalógusból rendelhető munkavédelmi és munkaruházatot kínál (erről bővebben: itt). Ezeket a termékeket nagy méretű fotók illusztrálják. A weboldal mobil eszközökre is optimalizált: akár táblagépekről, akár okostelefonokról is elérhető. Az oldal felépítése megfelel a legújabb trendeknek: a sok rövid, újabb és újabb kattintásokkal elérhető oldalt felváltották a gördíthető, lapozható hosszabb oldalak. (www.mewa.hu)