A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Megérkezett az új „World Wide Work by MEWA“ termékkatalógus

Budapest, 2017. szeptember 1. – Szeptember 1-jétől már Magyarországon is az új „World Wide Work by MEWA“ termékkatalógusból rendelhetnek a textilszolgáltató vállalat ügyfelei. A sokszínű választék a munkaruházat minden területét átfogja, s ezzel teljessé válik a Magyarországon főleg ipari törlőkendőiről ismert, üzemi textíliákkal és egyéni munkavédelmi eszközökkel foglalkozó MEWA kínálata. A címlapon és a katalógus egyes részeit bevezető oldalakon a Bundesligában játszó német FC Mainz labdarúgó csapatát ábrázoló képeket találunk. A mainzi stadionban készült fotókra épül az idei katalógus mottója: „Csapatunk mögött egy másik csapat áll.″


Széles márkaválaszték és teljes körű szolgáltatás

A MEWA ügyfelei mindent megtalálnak az új, 375 oldalas katalógusban, amire az üzemekben és a műhelyekben a biztonságos munkavégzéshez szükség van: a választék az egyéni védőeszközöktől, a munkavédelmi kesztyűktől és cipőktől a polár kabátokon át egészen a bőr védelmét szolgáló termékekig terjed. A női és férfi árucikkek száma idén 1.600-ra bővült.A katalógus márkaválasztéka is szélesebb lett, a kínálatot idén már Dike, Dunlop és Fristad Kansas cikkek is színesítik. A „World Wide Work by MEWA“ többet nyújt, mint egy szokásos csomagküldő katalógus: a MEWA komplex munkaruházati szakértelme tükröződik benne. A vásárlók magyarázatot találnak a munkabiztonsági kategóriákhoz, gyakorlati tippeket kapnak a védőkesztyűk kiválasztásához, piktogramok és grafikák segítik az eligazodásukat az egyéni védőfelszerelések dzsungelében – megkönnyítve ezzel a megfelelő termék kiválasztását.A vevők a konfekcióméretek és színek széles választékát találják a katalógusban. „Ha ügyfeleink igénylik, mindenben segítünk nekik. A katalógus tanulmányozásán túl személyes konzultációira is lehetőség van, Európa 23 országában már több mint 44 telephelyen vagyunk jelen“ – mondta Horváth László, a MEWA Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.


A divat is szempont

Melyik védőkesztyűt kell használni a különböző tevékenységekhez? Hogyan találom meg a munkatársak számára legmegfelelőbb munkavédelmi cipőt? Van a kertésznadrágomhoz passzoló pilótadzseki a kínálatban? A katalógus minden hasonló kérdésre választ ad. Divatos munkaruházati összeállításokat is találunk benne, amelyek egyes darabjai külön-külön könnyen megrendelhetők, hiszen a fotók mellett ott van az egyes darabok oldalszáma. A partnerek az egyes ruhadarabokat igény szerint természetesen saját logóval ellátva is kérhetik.


A stadion munkatársai a munka világának sokszínűségét jelenítik meg

„A csapat mögött egy másik csapat áll“ koncepció visszaköszön a katalógus egészében. A MEWA ezúttal nem a profi futballistákat állította reflektorfénybe, hanem azt a csapatot, amely a stadionban a kulisszák mögött azért dolgozik, hogy az FC Mainz meccseit zökkenőmentesen lehessen lebonyolítani. Ennek a csapatnak olyan tagjai vannak, mint a pázsitfelelős, a szertáros, a stadiontechnikus és még sokan mások.„Ezek az emberek a mi célközönségünket jelenítik meg: azokat a dolgozókat, akik a műhelyekben és üzemekben a kulisszák mögött tevékenykednek“ – magyarázza a koncepciót Horváth László. A csapatot a tényleges helyszínen, azaz a mainzi Opel Arénában fényképezték reflektorfényben, ami az amatőr modellek számára meglehetősen szokatlan volt. „A vizuális ötlet és a dolgozói casting újszerű ötletnek tűnt, de az üzenet illik hozzánk és a partnerünkhez, a MEWA-hoz. Nagyon büszkék vagyunk soha nem látott tehetségeinkre, és elégedettek vagyunk az eredménnyel“ – tette hozzá Dag Heydecker, az FC Mainz ügyvezető igazgatója.

Szállítás bárhová Európában

A katalógus a MEWA honlapjáról (www.mewa.hu/szolgaltatas/world-wide-work-by-mewa) érhető el. Bármelyik kiválasztott terméket 72 órán belül kiszállítják egész Európában. A MEWA ügyfelei a www.worldwidework.eu címről is rendelhetnek.

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest