Teilereiniger

A MEWA BioCircle alkatrésztisztító mindig készen áll – a környezetért

Teljes körű szolgáltatás: amiben bízhat

Az apró gépalkatrészek képesek akár óriási problémákat is okozni. Ha elszennyeződnek, a berendezések hosszú órákra leállhatnak miattuk, ami sok bosszúság forrása, és jelentős bevételkieséshez vezethet az üzemekben. Ezért az alkatrészeket rendszeresen és alaposan meg kell tisztítani, de úgy, hogy ez ne szennyezze a környezetet, és a dolgozók egészsége se károsuljon. A biológiai mosóasztalok kiváló megoldást jelentenek erre a problémára – ám fontos, hogy a nap 24 órájában bevetésre készen álljanak, hiszen a munka nem maradhat abba egy percre sem.

A MEWA sikerei mélyén rejlő alapgondolat köszön vissza a mosóasztalokkal kapcsolatos szolgáltatásban is: a felhasználók vásárlás helyett inkább béreljék a berendezéseket. A MEWA Bio-Circle mosóasztalokkal együtt a vállalatok megbízható karbantartási és javítási szolgáltatást is kapnak. Így az alkatrészmosók állandóan üzemképesek maradnak, és nem okoz nehézséget a kisebb-nagyobb darabok tisztítása.

A mosóasztalok előnye kézenfekvő: a MEWA BioCircle olyan tisztítófolyadékkal működik, amelyben mikroorganizmusok biológiai úton bontják le a zsírokat és olajokat. A folyadékot a készülék előmelegíti, így az kellemes almaillatot áraszt. A szokásos mosóasztalok esetében a tisztításhoz oldószereket használnak, amelyekből szúrós szagú és időnként az egészséget is veszélyeztető gőzök szabadulnak fel. Az ilyen berendezéseket csak védőkesztyűben és -maszkban szabad kezelni. A MEWA Bio-Circle alkalmazása az alkatrészek tisztítását jelentősen egyszerűsíti, s alkalmazásával egyúttal a környezet és a dolgozók egészsége érdekében is teszünk valamit.

Persze időnként a mosóasztalokat is tisztítani kell. A biológiai tisztítófolyadékban a használat során makacs, oldhatatlan iszap rakódik le, amely csökkenti a tisztítási folyamat hatékonyságát. A probléma elkerülése érdekében a MEWA a mosóasztalokat rendszeres szervizszolgáltatással együtt kínálja.

Mi történik a szervizelés során? A mosóasztal kiszállításakor a MEWA szakemberei bemutatják a készülék működését és megtanítják a kezelését. A szerződésben rögzített időközönként a MEWA elvégzi a berendezés műszaki karbantartását. Ennek során alaposan megtisztítják a mosóasztalt, feltöltik tisztítófolyadékkal, és szükség esetén ingyenesen kicserélik az elhasználódott kopóalkatrészeket. Ezen kívül a MEWA gyorsszolgálatot is működtet: ha a berendezés meghibásodik, a hibát 48 órán belül kijavítják.

A MEWA-ra jellemző teljes körű szolgáltatás tehermentesíti az üzemvezetőket, akik így legfontosabb feladataikra koncentrálhatnak, s az apró alkatrészek szennyeződései miatt egy percre sem kell félbeszakítani a munkát.