A cookie-k használata

Ez a weboldal sütiket használ. Az oldal igénybevétele által beleegyezik ezek alkalmazásába. Részleteket itt talál.

Putztuchsystem - MEWATEX

Bízzuk a környezetvédelmet profikra

A MEWA-val történő együttműködés megkönnyíti az üzemvezetők életét

A gépek és berendezések alapos megtisztítása megfelelő know-how-t és eszközöket, valamint időt igényel. Miért ne kérjük ehhez profi szakemberek támogatását, hogy teljes egészében a termelésre koncentrálhassunk? Ezzel időt és pénzt lehet megtakarítani, és mindig biztosak lehetünk a környezetvédelmi előírások szabályos teljesítésében. A német MEWA környezetbarát szolgáltatásának keretében többször felhasználható törlőkendőket juttat el az üzemekbe, a piszkos kendőket visszagyűjti, kimossa és tisztán újra kiszállítja. Ezzel a hatékony és teljes körű szolgáltatási rendszerrel a MEWA a textilmenedzsment területen globális piacvezető.  

Az üzem- és termelésvezetőknek az igen széles feladatkörük mellett elsősorban a termelési folyamatok hatékony menedzselésére kell koncentrálniuk. A törlőkendők fontos szerepet töltenek be az üzemek tisztán tartásában, de nem feltétlenül a túlterhelt vezetőknek kell azok beszerzésével vagy a környezetvédelmi normáknak megfelelő kezelésével foglalkozni.

Ha egy üzemben bizalmat szavaztak a MEWA szolgáltatásának, akkor mindig rendelkezésre állnak minőségi törlőkendők, és többet nem kell azok beszerzéséről és elszállításáról gondoskodni. A német vállalat a gyárak és műhelyek számára szinte minden felhasználási területhez nagy nedvszívóképességű, többször felhasználható törlőkendőt biztosít. A MEWA gondoskodik a kendők kiszállításáról, összegyűjti a használtakat, azokat környezetkímélő módon kimossa és a szerződésben rögzített időpontban újra kiszállítja. Az immár 110 éves hagyományra visszatekintő és a fenntartható gazdálkodást elősegítő szolgáltatáshoz kapcsolódó szállítási láncot a MEWA teljes mértékben a saját felelősségi körén belül működteti.

Kiváló minőségüknek köszönhetően a törlőkendők akár ötven alkalommal is használhatók. Emiatt alkalmazásuk környezetkímélő, hiszen így nem keletkezik nagy mennyiségű hulladék. A MEWA olyan környezettechnológiai eljárást fejlesztett ki, amelynek révén a kendőkben lévő zsírokat és olajokat a mosás során kivonják, és hőenergiájukat hasznosítják a mosó- és szárítógépek működéséhez.

De mi történjen a használt törlőkendőkkel, amíg megérkezik a MEWA tehergépjárműve, hogy elszállítsa azokat? Az olajos, szennyezett kendők biztonságos és praktikus tárolására a MEWA – ügyfelei igényeire gondolva – kifejlesztette a MEWA SaCon® biztonsági tárolókat. Ezeket a légmentesen zárható konténereket a használt törlőkendők tárolásához, valamint biztonságos és az előírásoknak megfelelő szállításához tervezték.

A megfelelő törlőkendőmennyiség megállapításához a szolgáltatás indulásakor a MEWA szakemberei nyújtanak segítséget. Ehhez a MEWA munkatársa felkeresi a partnert és helyben, az üzemi igények alapján meghatározza a szállítási ütemezést és a szükséges darabszámot.

Úr Náray Vilmos

Live PR

Bocskai út 77-79

1113 Budapest